Publikavimo data: 2023-12-25
Vištienos sparneliai sojų ir medaus padaže receptas
Jei norite surengti azijietiško stiliaus vakarienę arba triukšmingą vakarėlį su draugais, labai pravers sparneliai sojų ir medaus padaže. Šie sparneliai yra puikus užkandis prie alaus. Jiems paruošti naudojami paprasčiausi ir nebrangūs ingredientai: sparnelių pakuotė, medus ir sojų padažas.
Žingsnis 1
Paruoškite marinatą. Dubenyje sumaišykite sojų padažą, medų ir juoduosius pipirus.
Žingsnis 2
Padalykite vištienos sparnelius. Išimkite smailiąją sparno dalį. Mėsingąjį sparnelį perpjaukite per pusę ties sąnariu.
Žingsnis 3
Sparnelius sudėkite į gilų dubenį ir užpilkite marinatu. Palikite juos marinuotis 20 minučių.
Žingsnis 4
Gerai įkaitinkite keptuvę, supilkite augalinį aliejų ir išdėliokite sparnelius.
Žingsnis 5
Kepkite vištieną 10-12 minučių iš abiejų pusių ant vidutinės ugnies, kol vištiena visiškai iškeps ir gražiai apskrus.
Žingsnis 6
Sparneliai sojų ir medaus padaže paruošti. Pabarstykite juos sezamo sėklomis ir papuoškite plonais ridikėlių griežinėliais. Skanaukite.
Kategorijos