Žingsnis 1
Patogiai išdėliokite visus ingredientus. Prieš tai persijokite miltus per sietelį, kad jie prisipildytų deguonies ir taptų puresni. Pasiruoškite maišelį arba maistinę plėvelę. Nulupkite svogūną ir česnaką. Iš anksto atšildykite žuvį.
Žingsnis 2
Paruoškite tešlą. Persijokite miltus, įberkite druskos ir įmuškite kiaušinį. Minkykite tešlą, įpildami į ją vandens, 5-6 minutes, kol tešla taps minkšta ir vientisa. Naudokite ledinį vandenį. Likus valandai iki kepimo padėkite į šaldytuvą.
Žingsnis 3
Uždenkite tešlą plastikiniu maišeliu arba maistine plėvele. Palikite pakilti 1 valandą.
Žingsnis 4
Paruoškite žuvį. Žuvies faršą susmulkinkite peiliu, pabarstykite druska ir pipirais. Žuvies geriau neperdarykite per mėsmalę, kitaip faršas bus per skystas.
Žingsnis 5
Paruoškite kepinius. Smulkiai supjaustykite svogūną ir česnaką. Kepkite juos keptuvėje ghee ant silpnos ugnies, kol įgaus auksinę plutelę, 8-10 minučių. Atvėsinkite ir sudėkite į žuvies faršą. Į žuvies faršą galite įberti smulkintų krapų. Jie suteiks patiekalui aromato.
Žingsnis 6
Šaltą sviestą supjaustykite mažais kubeliais ir suberkite į dubenį su lediniu vandeniu.
Žingsnis 7
Paruoškite koldūnus. Darbo paviršių pabarstykite miltais. Ištraukite tešlą ir iškočiokite ją į ilgą, ploną dešrelę. Supjaustykite skersai 1-2 cm gabalėliais. Kiekvieną tešlos gabalėlį pabarstykite miltais ir iškočiokite.
Žingsnis 8
Į kiekvieno tešlos gabalėlio vidurį dėkite įdaro ir truputį sviesto. Gerai užspauskite kraštus. Sudėkite aštrius kampus ir juos užklijuokite.
Žingsnis 9
Išvirkite koldūnus. Koldūnus sudėkite į pasūdytą verdantį vandenį. Jiems išplaukus virkite 8-10 minučių.
Žingsnis 10
Žuvies koldūnus patiekite su sviestu arba krienais. Dėkite į gražią lėkštę ir papuoškite žolelėmis.