Publikavimo data: 2024-06-15
Erdvūs krepšeliai su sviesto kremu
Nuo vaikystės daugelio žmonių mėgstamas skanėstas - krepšeliai su erdviu sviestiniu kremu. Smėlėta tešla, oro kremas - to pakanka, kad galėtumėte mėgautis arbatos vakarėlyje. Kaip ir bet kurį pyragą, krepšelius taip pat mėgsta prižiūrėti, tačiau galiausiai gausite elegantišką, rafinuotą ir stebuklingo skonio pyragą. Tiems, kurie yra bandę dirbti su tešla, nebus sunku. Tačiau debiutantai turi nuo kažko pradėti....
Žingsnis 1
Tešlai sumaišykite miltus, cukraus pudrą ir minkštą arba ištirpintą sviestą. Užminkykite tešlą, suvyniokite ją į maistinę plėvelę arba maišelį ir 30-120 min. padėkite į šaldytuvą.
Žingsnis 2
Padėkite tešlą tarp dviejų kepimo popieriaus lapų ir iškočiokite kočėlu. Iškirpkite formelių dydžio apskritimus ir sudėkite į juos tešlą, išlyginkite kraštus. Palaikykite juos šaldytuve arba šaldiklyje 20-30 minučių, tada subadykite šakute ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 25-30 minučių, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 3
Pusę grietinėlės pašildykite, supilkite baltąjį šokoladą, išmaišykite, kol ištirps, atvėsinkite ir 1-2 valandas palaikykite šaldytuve. Tada likusią grietinėlę ir atvėsusį ganachą sumaišykite mikseriu ir sujungkite abi mases. Šaukštu arba konditeriniu maišeliu paskirstykite ją į smėlio pagrindą, išlyginkite.
Kategorijos