Graikinių riešutų pienas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Graikinių riešutų pienas

Riešutų pienas gaminamas spaudžiant riešutus. Galima drąsiai teigti, kad riešutų piene nėra kenksmingų medžiagų, pavyzdžiui, antibiotikų. Tačiau pieno naudingumas tiesiogiai priklauso nuo riešuto, iš kurio jis "išspaustas". Avižų pienas normalizuoja cukraus kiekį kraujyje ir skatina medžiagų apykaitą, o graikinių riešutų pienas stiprina kaulus, dantis, gerina regėjimą ir suteikia odai drėgmės bei elastingumo.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
353 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
26 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Graikinių riešutų pienas Žingsnis 1
Sudėkite graikinius riešutus, datules ir vandenį į maišytuvo dubenį ir išplakite iki vientisos tyrės. Plakite 2-3 minutes.

Žingsnis 2

Graikinių riešutų pienas Žingsnis 2
Tada pertrinkite mišinį per sietelį arba naudokite sūrmaišį ir nusiųskite į šaldytuvą atšaldyti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
gėrimai, gaivieji gėrimai, pieno ir grietinėlės gėrimai, šaltieji gėrimai, nevirti gėrimai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, mažai kalorijų, per 5 minutes, sezoniniai žalumynai, receptų knyga

Kategorijos