Publikavimo data: 2025-08-18
Greitai marinuoti svogūnai mėsai
Man labai patinka, kai prie keptos ar keptos mėsos patiekiama marinuotų svogūnų, nes jie suteikia mėsai sultingumo, pikantiškumo ir malonaus aštrumo. Ypač skanu tokius svogūnus patiekti su šašlykais. Šis receptas ypatingas tuo, kad svogūnai marinuojami labai greitai, tiesiogine prasme per 1 valandą. Be to, nepaisant to, kad jie greitai paruošiami patiekti, šaldytuve juos galima laikyti kelias dienas. Ir kuo ilgiau jis stovi, tuo skanesnis tampa.
Žingsnis 1
Dubenyje sumaišykite 500 ml šalto vandens, druską, cukrų ir 70 % acto esenciją. Palikite, kol kietosios sudedamosios dalys ištirps.
Žingsnis 2
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais.
Žingsnis 3
Sudėkite svogūnus į stiklainį ir užpilkite juos iš anksto paruoštu sūrymu. Palikite svogūnus marinuotis 1 valandą.
Kategorijos