Greitai marinuoti svogūnai mėsai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Greitai marinuoti svogūnai mėsai

Man labai patinka, kai prie keptos ar keptos mėsos patiekiama marinuotų svogūnų, nes jie suteikia mėsai sultingumo, pikantiškumo ir malonaus aštrumo. Ypač skanu tokius svogūnus patiekti su šašlykais. Šis receptas ypatingas tuo, kad svogūnai marinuojami labai greitai, tiesiogine prasme per 1 valandą. Be to, nepaisant to, kad jie greitai paruošiami patiekti, šaldytuve juos galima laikyti kelias dienas. Ir kuo ilgiau jis stovi, tuo skanesnis tampa.
Gaminimo laikas
75 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
123 kcal.
Angliavandeniai
32 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.24/5 (21 bal.)

Žingsnis 1

Greitai marinuoti svogūnai mėsai Žingsnis 1
Dubenyje sumaišykite 500 ml šalto vandens, druską, cukrų ir 70 % acto esenciją. Palikite, kol kietosios sudedamosios dalys ištirps.

Žingsnis 2

Greitai marinuoti svogūnai mėsai Žingsnis 2
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais.

Žingsnis 3

Greitai marinuoti svogūnai mėsai Žingsnis 3
Sudėkite svogūnus į stiklainį ir užpilkite juos iš anksto paruoštu sūrymu. Palikite svogūnus marinuotis 1 valandą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
daržovių patiekalai, padažai ir marinatai, daržovių marinatai, marinatai, įspūdingas receptas, paprastai, mažai kalorijų, per 30 minučių, žaliasis sezonas, Naujųjų metų išvakarių šventė, be įprastų alergenų, receptų knyga

Kategorijos