Marinuoti svogūnai su krapais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Marinuoti svogūnai su krapais

Marinuoti svogūnai yra užkandis prie kebabų, silkės ar salotų padažo. Rauginimui galima naudoti įvairių rūšių svogūnus: raudonuosius, raudonuosius arba baltuosius. Kad naminiai marinuoti svogūnai pasirodytų traškūs ir skanūs, reikia naudoti tik šviežias daržoves. Yra įvairių variantų, kaip marinuoti svogūnus. Galima vartoti tik actą, druską ir cukrų. O į receptą galite įtraukti žolelių - pavyzdžiui, krapų. Acte marinuotų svogūnų receptą nėra sunku atlikti, jei žingsnis po žingsnio laikysitės nurodymų.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
144 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.06/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Marinuoti svogūnai su krapais Žingsnis 1
Marinuokite svogūnus. Svogūnų puseles sudėkite į gilų dubenį, supilkite actą ir išmaišykite. Tada supilkite ledinį vandenį, suberkite druską, cukrų ir vėl išmaišykite. Indą su svogūnais įdėkite į šaldytuvą 10 minučių.

Žingsnis 2

Marinuoti svogūnai su krapais Žingsnis 2
Paruoškite marinuotus svogūnus patiekimui. Po 10 minučių svogūnus nusausinkite ir palikite nusivarvėti. Tada sudėkite smulkintus krapus ir išmaišykite. Jei reikia, pagardinkite trupučiu druskos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos