Publikavimo data: 2024-05-19
Marinuoti svogūnai su krapais
Marinuoti svogūnai yra užkandis prie kebabų, silkės ar salotų padažo. Rauginimui galima naudoti įvairių rūšių svogūnus: raudonuosius, raudonuosius arba baltuosius. Kad naminiai marinuoti svogūnai pasirodytų traškūs ir skanūs, reikia naudoti tik šviežias daržoves. Yra įvairių variantų, kaip marinuoti svogūnus. Galima vartoti tik actą, druską ir cukrų. O į receptą galite įtraukti žolelių - pavyzdžiui, krapų. Acte marinuotų svogūnų receptą nėra sunku atlikti, jei žingsnis po žingsnio laikysitės nurodymų.
Žingsnis 1
Marinuokite svogūnus. Svogūnų puseles sudėkite į gilų dubenį, supilkite actą ir išmaišykite. Tada supilkite ledinį vandenį, suberkite druską, cukrų ir vėl išmaišykite. Indą su svogūnais įdėkite į šaldytuvą 10 minučių.
Žingsnis 2
Paruoškite marinuotus svogūnus patiekimui. Po 10 minučių svogūnus nusausinkite ir palikite nusivarvėti. Tada sudėkite smulkintus krapus ir išmaišykite. Jei reikia, pagardinkite trupučiu druskos.
Kategorijos