Publikavimo data: 2024-05-12
Kokteilis su juodąja arbata ir keptomis citrinomis
Žingsnis 1
Perpjaukite citrinas per pusę. Vieną pusę supjaustykite griežinėliais ir atidėkite į šalį. Įkaitinkite grilio keptuvę ant didelės ugnies, sudėkite citrusinius vaisius minkštimu į apačią ir kepkite apie 5 minutes, minkštimas turi būti apanglėjęs. Perkelkite citrinas į lėkštę ir atvėsinkite.
Žingsnis 2
Paruoškite medaus ir citrinos pagrindą. Iš iškeptų citrinų puselių išspauskite sultis, sudėkite medų, įpilkite stiklinę šalto vandens ir supilkite į patogų dekanterį. Į aukštas, skaidrias stiklines įdėkite ledo ir užpilkite medaus ir citrinų pagrindu. Į kiekvieną įpilkite maždaug po 25 ml burbono. Lėtai supilkite šaltą juodąją arbatą. Gėrimas turėtų būti dvigubai sluoksniuotas.
Kategorijos