Publikavimo data: 2024-06-22
"Margarita su apelsinų sultimis.
"Margarita" yra mažai alkoholio turintis gėrimas, populiarus tarp gražiosios žmonijos pusės atstovių. Jis paprastai priskiriamas sauer kategorijai - rūgštaus skonio kokteiliams, sukurtiems citrusinių vaisių sulčių pagrindu. "Margarita" su apelsinų sultimis turi rūgščiai saldų poskonį, neperkrautą alkoholiniu komponentu. Kokteilis ruošiamas su tekila ir patiekiamas aukštoje taurėje su sūriu krašteliu. Gėrimas patiekiamas su sūriu, alyvuogėmis, vaisių gabalėliais ir uogomis kaip užkandis.
Žingsnis 1
Paruoškite stiklinę serviravimui. Į lėkštelę įpilkite 1 valgomąjį šaukštą tekilos, o į antrą lėkštelę - 1 valgomąjį šaukštą rupios druskos. Panardinkite stiklinę į alkoholį, tada leiskite vyno garams išgaruoti laikydami ją apverstą maždaug 10 sekundžių. Po to įdėkite ją į lėkštę su druska, įsitikindami, kad kruopelės tolygiai padengia kraštą.
Žingsnis 2
Pradėkite kurti kokteilį. Įpilkite laimo sulčių į apatinę kokteilinės stiklinę, sudėkite vaisių gabalėlius, įpilkite apelsinų sulčių ir agavų nektaro. 2-3 minutes trinkite citrusinius vaisius, kad išsiskirtų kuo daugiau sulčių ir susimaišytų su kitų ingredientų skoniais. Tada perkoškite ir išimkite likusius vaisių gabalėlius.
Žingsnis 3
Paruoškite margaritą patiekimui. Supilkite kokteilį atgal į apatinę stiklinę, supilkite tekilą, sudėkite ledo kubelius ir 30-40 sekundžių maišykite drebintuvu. Perpilkite kokteilį į stiklinę.
Kategorijos