"Margarita su apelsinų sultimis. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

"Margarita su apelsinų sultimis.

"Margarita" yra mažai alkoholio turintis gėrimas, populiarus tarp gražiosios žmonijos pusės atstovių. Jis paprastai priskiriamas sauer kategorijai - rūgštaus skonio kokteiliams, sukurtiems citrusinių vaisių sulčių pagrindu. "Margarita" su apelsinų sultimis turi rūgščiai saldų poskonį, neperkrautą alkoholiniu komponentu. Kokteilis ruošiamas su tekila ir patiekiamas aukštoje taurėje su sūriu krašteliu. Gėrimas patiekiamas su sūriu, alyvuogėmis, vaisių gabalėliais ir uogomis kaip užkandis.
Gaminimo laikas
5 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
75 kcal.
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.92/5 (24 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

"Margarita su apelsinų sultimis. Žingsnis 1
Paruoškite stiklinę serviravimui. Į lėkštelę įpilkite 1 valgomąjį šaukštą tekilos, o į antrą lėkštelę - 1 valgomąjį šaukštą rupios druskos. Panardinkite stiklinę į alkoholį, tada leiskite vyno garams išgaruoti laikydami ją apverstą maždaug 10 sekundžių. Po to įdėkite ją į lėkštę su druska, įsitikindami, kad kruopelės tolygiai padengia kraštą.

Žingsnis 2

"Margarita su apelsinų sultimis. Žingsnis 2
Pradėkite kurti kokteilį. Įpilkite laimo sulčių į apatinę kokteilinės stiklinę, sudėkite vaisių gabalėlius, įpilkite apelsinų sulčių ir agavų nektaro. 2-3 minutes trinkite citrusinius vaisius, kad išsiskirtų kuo daugiau sulčių ir susimaišytų su kitų ingredientų skoniais. Tada perkoškite ir išimkite likusius vaisių gabalėlius.

Žingsnis 3

"Margarita su apelsinų sultimis. Žingsnis 3
Paruoškite margaritą patiekimui. Supilkite kokteilį atgal į apatinę stiklinę, supilkite tekilą, sudėkite ledo kubelius ir 30-40 sekundžių maišykite drebintuvu. Perpilkite kokteilį į stiklinę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos