Publikavimo data: 2024-05-12
Korėjietiškas dešrainis šuo
Žingsnis 1
Perpjaukite dešreles per pusę ir kiekvieną jų suverkite ant medinio pagaliuko.
Žingsnis 2
Į gilų dubenį įmuškite vištos kiaušinį.
Žingsnis 3
Į dubenį supilkite pieną, miltus, druską, cukrų ir kepimo miltelius. Kruopščiai išmaišykite iki vientisos masės. Tešla turi būti labai tiršta, tiesiog tampri.
Žingsnis 4
Supilkite tešlą į aukštą stiklinę, kad būtų lengviau panardinti dešreles. Dešreles pamirkykite miltuose, o tada suberkite į tešlą.
Žingsnis 5
Apvoliokite dešreles džiūvėsėliuose.
Žingsnis 6
Kepkite dešreles dideliame kiekyje augalinio aliejaus. Įkaitinkite aliejų iki 180 °C temperatūros. Dešreles nuolat apverskite, kad išlaikytų apvalią formą.
Žingsnis 7
Paruoštus dešrainius sudėkite ant popierinių rankšluosčių, kad būtų pašalintas aliejaus perteklius.
Žingsnis 8
Užpilkite dešreles padažu pagal skonį ir pabarstykite smulkintais žalumynais. Gero apetito!
Kategorijos