Majonezo ir garstyčių padažas žuvies salotoms pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-21

Majonezo ir garstyčių padažas žuvies salotoms

Padažai padeda paįvairinti net paprasčiausių ir įprastų patiekalų skonį. Jie patiekiami su jau paruoštu maistu ir naudojami gaminant maistą. Pavyzdžiui, jais gardinamos salotos. Dažniausiai tam naudojamas majonezas arba augalinis nerafinuotas aliejus. Žuvies salotoms siūlome ruošti majonezo ir garstyčių padažą. Jis leis jums pasunkinti patiekalo skonį. Tokį padažą lengva ir greita paruošti, todėl su juo susidoros net pradedanti šeimininkė.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
209 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
22 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.79/5 (19 bal.)

Žingsnis 1

Majonezo ir garstyčių padažas žuvies salotoms Žingsnis 1
Visus ingredientus sudėkite į gilų dubenį.

Žingsnis 2

Majonezo ir garstyčių padažas žuvies salotoms Žingsnis 2
Išmaišykite visus ingredientus.

Žingsnis 3

Majonezo ir garstyčių padažas žuvies salotoms Žingsnis 3
Žuvies salotų padažą supilkite į lėkštę ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
receptų knyga, sojų padažo patiekalai, salotų padažai, tinkama mityba., jūsų receptai, medaus sezonas, per 5 minutes, yra bendrų alergenų., paprastai, padažai ir marinatai

Kategorijos