Publikavimo data: 2025-08-21
Majonezo ir garstyčių padažas žuvies salotoms
Padažai padeda paįvairinti net paprasčiausių ir įprastų patiekalų skonį. Jie patiekiami su jau paruoštu maistu ir naudojami gaminant maistą. Pavyzdžiui, jais gardinamos salotos. Dažniausiai tam naudojamas majonezas arba augalinis nerafinuotas aliejus. Žuvies salotoms siūlome ruošti majonezo ir garstyčių padažą. Jis leis jums pasunkinti patiekalo skonį. Tokį padažą lengva ir greita paruošti, todėl su juo susidoros net pradedanti šeimininkė.
Žingsnis 1
Visus ingredientus sudėkite į gilų dubenį.
Žingsnis 2
Išmaišykite visus ingredientus.
Žingsnis 3
Žuvies salotų padažą supilkite į lėkštę ir patiekite.
Kategorijos