Migdolų pienas kepimui ir gėrimams pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Migdolų pienas kepimui ir gėrimams

Augalinis pienas tampa vis populiaresnis, nes vis daugiau žmonių laikosi sveikos mitybos įpročių ir apskritai siekia sveikos gyvensenos. Parduotuvėje perkamas aukštos kokybės migdolų pienas gaminamas naudojant migdolų riešutų augalinių baltymų izoliatą. Jis, kaip ir įprastas karvės ar ožkos pienas, naudojamas kokteiliams, kepiniams, kremams ir paštetams gaminti. Skirtumas tas, kad migdolų piene visiškai nėra laktozės, dėl to jis lengvai virškinamas ir neturi įtakos figūrai. Pagal mūsų receptą migdolų pieną galite pasigaminti namuose ir naudoti savo receptuose.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
322 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
28 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Migdolų pienas kepimui ir gėrimams Žingsnis 1
Migdolų branduolius 10-15 minučių užpilkite verdančiu vandeniu, kad suminkštėtų jų odelė. Tai būtina norint paruošti baltos spalvos migdolų gėrimą.

Žingsnis 2

Migdolų pienas kepimui ir gėrimams Žingsnis 2
Nulupkite riešutus rankomis arba praleiskite šį žingsnį, jei jus tenkina švelni smėlio spalvos pienas. Tada migdolus užpilkite šaltu verdančiu vandeniu.

Žingsnis 3

Migdolų pienas kepimui ir gėrimams Žingsnis 3
Stacionariu arba panardinamuoju trintuvu sumalkite migdolus iki vientisos, smulkios riešutų masės ir perkoškite gautą masę per smulkų arbatos sietelį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
gėrimai, gaivieji gėrimai, pieno ir grietinėlės gėrimai, šaltieji gėrimai, nevirti gėrimai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, mažai kalorijų, per 5 minutes, sezoniniai žalumynai, receptų knyga

Kategorijos