Publikavimo data: 2025-08-20
Solyanka "Kislyanka su bulvėmis".
Rudenį su mama rauginame kopūstus. Kopūstai gavosi labai skanūs. Nusprendžiau kopūstus troškinti su bulvėmis.
Žingsnis 1
Bulves supjaustykite kubeliais, morkas sutarkuokite smulkia tarka, svogūnus smulkiai supjaustykite.
Žingsnis 2
Įkaitintoje keptuvėje su augaliniu aliejumi 2 minutes pakepinkite svogūną.
Žingsnis 3
Sudėkite morkas ir troškinkite 5 minutes.
Žingsnis 4
Sudėkite bulves ir virkite, kol bulvės išvirs iki pusės.
Žingsnis 5
Sudėkite raugintus kopūstus ir troškinkite 20 minučių.
Žingsnis 6
Įberkite druskos ir apynių.
Žingsnis 7
Sudėkite pomidorų pastą ir troškinkite 5 minutes.
Žingsnis 8
Paruoštą soursopą sudėkite į serviravimo lėkštę.
Kategorijos