Tingus įdarytas kopūstas su žaliaisiais svogūnais ir žolelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Tingus įdarytas kopūstas su žaliaisiais svogūnais ir žolelėmis

Sultingi tingūs įdaryti kopūstai.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
197 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.38/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Tingus įdarytas kopūstas su žaliaisiais svogūnais ir žolelėmis Žingsnis 1
Susmulkinkite kopūstą, smulkiai supjaustykite svogūną, sutarkuokite morką.

Žingsnis 2

Tingus įdarytas kopūstas su žaliaisiais svogūnais ir žolelėmis Žingsnis 2
Pakepinkite kopūstus ir morkas, kol suminkštės.

Žingsnis 3

Tingus įdarytas kopūstas su žaliaisiais svogūnais ir žolelėmis Žingsnis 3
Į maltą mėsą sudėkite virtus ryžius, kopūstus ir morkas, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.

Žingsnis 4

Tingus įdarytas kopūstas su žaliaisiais svogūnais ir žolelėmis Žingsnis 4
Išmaišykite faršą.

Žingsnis 5

Tingus įdarytas kopūstas su žaliaisiais svogūnais ir žolelėmis Žingsnis 5
Suformuokite tingus įdarytus kopūstus ir kepkite.

Žingsnis 6

Tingus įdarytas kopūstas su žaliaisiais svogūnais ir žolelėmis Žingsnis 6
Iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 7

Tingus įdarytas kopūstas su žaliaisiais svogūnais ir žolelėmis Žingsnis 7
Tada keptuvėje įdarytus kopūstus aptepkite pomidorų pasta, sumaišyta su grietine, įpilkite 300 ml vandens ir uždengę uždengtu dangčiu troškinkite apie 30-40 minučių.

Žingsnis 8

Tingus įdarytas kopūstas su žaliaisiais svogūnais ir žolelėmis Žingsnis 8
Įdaryti kopūstai paruošti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
tinginių įdaryti kopūstai su ryžiais, įdaryti kopūstai su ryžiais, kiaulienos vakarienė, Pekino kopūstai su įdaru, receptų knyga, tinginių įdaryti kopūstai, be įprastų alergenų, jūsų receptai, įdaryti kopūstai, vakarienė, pietūs, paprastai, antrieji kursai

Kategorijos