Publikavimo data: 2025-08-17
Tingus įdarytas kopūstas su žaliaisiais svogūnais ir žolelėmis
Sultingi tingūs įdaryti kopūstai.
Žingsnis 1
Susmulkinkite kopūstą, smulkiai supjaustykite svogūną, sutarkuokite morką.
Žingsnis 2
Pakepinkite kopūstus ir morkas, kol suminkštės.
Žingsnis 3
Į maltą mėsą sudėkite virtus ryžius, kopūstus ir morkas, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 4
Išmaišykite faršą.
Žingsnis 5
Suformuokite tingus įdarytus kopūstus ir kepkite.
Žingsnis 6
Iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 7
Tada keptuvėje įdarytus kopūstus aptepkite pomidorų pasta, sumaišyta su grietine, įpilkite 300 ml vandens ir uždengę uždengtu dangčiu troškinkite apie 30-40 minučių.
Žingsnis 8
Įdaryti kopūstai paruošti.
Kategorijos