Upėtakių sumuštinių tepimas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Upėtakių sumuštinių tepimas

Pastaruoju metu labai noriu raudonos žuvies, o anksčiau jos nemėgau. Ypač kaip užtepėlė ant duonos.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
277 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
20 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.9/5 (29 bal.)

Žingsnis 1

Upėtakių sumuštinių tepimas Žingsnis 1
Česnakus išspauskite per presą.

Žingsnis 2

Upėtakių sumuštinių tepimas Žingsnis 2
Kietąjį sūrį sutarkuokite smulkia tarka.

Žingsnis 3

Upėtakių sumuštinių tepimas Žingsnis 3
Švelniai pasūdytą upėtakį supjaustykite nedideliais kubeliais.

Žingsnis 4

Upėtakių sumuštinių tepimas Žingsnis 4
Įmaišykite tarkuotą ir varškės sūrį, žuvį, česnaką.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
avokadų užtepėlės, receptų knyga, tepinėliai, be įprastų alergenų, jūsų receptai, avokadų sezonas, per 10 minučių, paprastai, padažai ir marinatai

Kategorijos