Arbata su imbieru pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-25

Arbata su imbieru

Arbata yra mėgstamas gėrimas, atkeliavęs pas mus iš Rytų, bet mėgstamas visame pasaulyje. Tačiau arbata su imbieru taip pat naudinga, ją rekomenduojama vartoti sergant uždegiminiais procesais. Arbata su imbieru malšina troškulį, greitina medžiagų apykaitą ir taip skatina lieknėjimą. Ši arbata normalizuoja insulino kiekį, todėl padeda sergantiesiems cukriniu diabetu. Vartodami arbatą su imbieru išsaugosite jaunystę.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
44 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
9 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Arbata su imbieru Žingsnis 1
Imbierą supjaustykite plonais žiedais, prieš tai jį nulupę.

Žingsnis 2

Arbata su imbieru Žingsnis 2
Į arbatinuko dugną sudėkite imbierą ir mėtas, o juodąją arbatą supilkite į sietelį.

Žingsnis 3

Arbata su imbieru Žingsnis 3
Užpilkite karštu vandeniu ir palikite arbatą 5 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos