Arbata su mėtomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-24

Arbata su mėtomis

Pipirmėtės maloniai papildo juodąją ar žaliąją arbatą, todėl jos skonis tampa švelnesnis. Manoma, kad mėtos veikia raminamai ir atpalaiduojančiai, todėl gėrimus su jomis tinka gerti prieš miegą arba po sunkios dienos. Rekomenduojame į arbatą dėti šviežių mėtų, tačiau ne mažiau gerai tinka ir džiovintos mėtos.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
2 min.
Kalorijos
32 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
7 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.83/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Arbata su mėtomis Žingsnis 1
Nuplėškite kelis mėtų lapelius nuo šakelės ir įdėkite juos į pašildytą arbatinuką. 1 valgomąjį šaukštą arbatos lapelių supilkite į sietelį.

Žingsnis 2

Arbata su mėtomis Žingsnis 2
Į virdulį supilkite 80-90 °C temperatūros verdantį vandenį, uždarykite dangtį ir palikite 5-7 minutes.

Žingsnis 3

Arbata su mėtomis Žingsnis 3
Atsargiai supilkite arbatą į puodelius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos