Publikavimo data: 2024-06-08
Arbata su prieskoniais ir pienu
Arbata sušildys žiemos vakarais ir yra puikus kavos pakaitalas vėlyvu metu. Ji patiks tiems, kurie mėgsta aromatizuotus gėrimus.
Žingsnis 1
Supilkite pieną ir vandenį į puodą ir gerai pašildykite.
Žingsnis 2
Nupjaukite apelsino žievelę ir sudėkite ją į puodą.
Žingsnis 3
Nulaužkite cinamono lazdelę ir ištraukite nedidelį gabalėlį.
Žingsnis 4
Į puodą suberkite cinamoną, kardamoną, gvazdikėlius, juodąją arbatą, pipirus ir žiupsnelį muskato riešuto.
Žingsnis 5
Įpilkite šaukštą medaus arba cukraus. Kiekį galite keisti pagal skonį.
Žingsnis 6
Nuolat maišydami užvirinkite, sumažinkite ugnį iki mažos ir virkite 3-5 minutes.
Žingsnis 7
Perkoškite gėrimą per smulkų sietelį ir supilkite į puodelius.
Kategorijos