Arbata su prieskoniais ir pienu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Arbata su prieskoniais ir pienu

Arbata sušildys žiemos vakarais ir yra puikus kavos pakaitalas vėlyvu metu. Ji patiks tiems, kurie mėgsta aromatizuotus gėrimus.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
8 min.
Kalorijos
51 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.1/5 (30 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Arbata su prieskoniais ir pienu Žingsnis 1
Supilkite pieną ir vandenį į puodą ir gerai pašildykite.

Žingsnis 2

Arbata su prieskoniais ir pienu Žingsnis 2
Nupjaukite apelsino žievelę ir sudėkite ją į puodą.

Žingsnis 3

Arbata su prieskoniais ir pienu Žingsnis 3
Nulaužkite cinamono lazdelę ir ištraukite nedidelį gabalėlį.

Žingsnis 4

Arbata su prieskoniais ir pienu Žingsnis 4
Į puodą suberkite cinamoną, kardamoną, gvazdikėlius, juodąją arbatą, pipirus ir žiupsnelį muskato riešuto.

Žingsnis 5

Arbata su prieskoniais ir pienu Žingsnis 5
Įpilkite šaukštą medaus arba cukraus. Kiekį galite keisti pagal skonį.

Žingsnis 6

Nuolat maišydami užvirinkite, sumažinkite ugnį iki mažos ir virkite 3-5 minutes.

Žingsnis 7

Perkoškite gėrimą per smulkų sietelį ir supilkite į puodelius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos