Publikavimo data: 2024-04-03
Aromatinga sūri kava
Pasaulyje yra daugybė kavos rūšių - latė, kapučino, espreso. Tarp jų yra keletas unikalių, išrastų Rusijos baristų. Pavyzdžiui, raffo kava. Sklando legendos, kad jos receptas sukurtas vienoje iš Maskvos kavinių dar 1996 m. Pagrindinis jos ingredientas - stipri espreso kava. Tuomet dedama garuose įkaitintos grietinėlės ir vanilinio cukraus.
Žingsnis 1
Paruoškite kavos. Į kavos puodelį įpilkite 100 ml vandens. Įberkite druskos, maltos kavos. Gerai išmaišykite. Pastatykite indą ant kaitlentės ir įjunkite minimalią kaitrą. Kavą virkite, kol paviršiuje atsiras putų kepurėlė.
Žingsnis 2
Paruoškite kavą ir sūrį pagal receptą. Supilkite grietinėlę į ąsotį ir kaitinkite jos neužvirindami. Į karštą grietinėlę supilkite cukrų, sudėkite sūrį ir kavą. Išplakite gėrimą mikseriu didžiausiu greičiu.
Kategorijos