Aromatinga sūri kava pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-03

Aromatinga sūri kava

Pasaulyje yra daugybė kavos rūšių - latė, kapučino, espreso. Tarp jų yra keletas unikalių, išrastų Rusijos baristų. Pavyzdžiui, raffo kava. Sklando legendos, kad jos receptas sukurtas vienoje iš Maskvos kavinių dar 1996 m. Pagrindinis jos ingredientas - stipri espreso kava. Tuomet dedama garuose įkaitintos grietinėlės ir vanilinio cukraus.
Gaminimo laikas
7 min.
Laikas virtuvėje
7 min.
Kalorijos
123 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
8 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Maisto priedai
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.05/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aromatinga sūri kava Žingsnis 1
Paruoškite kavos. Į kavos puodelį įpilkite 100 ml vandens. Įberkite druskos, maltos kavos. Gerai išmaišykite. Pastatykite indą ant kaitlentės ir įjunkite minimalią kaitrą. Kavą virkite, kol paviršiuje atsiras putų kepurėlė.

Žingsnis 2

Aromatinga sūri kava Žingsnis 2
Paruoškite kavą ir sūrį pagal receptą. Supilkite grietinėlę į ąsotį ir kaitinkite jos neužvirindami. Į karštą grietinėlę supilkite cukrų, sudėkite sūrį ir kavą. Išplakite gėrimą mikseriu didžiausiu greičiu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos