Publikavimo data: 2025-08-20
Aromatingi imbieriniai meduoliai
Meduoliai yra labai kvapnūs, skanūs ir šventiški. Meduoliai dar vadinami kalėdiniais meduoliais, nes JAV ir Europoje jie yra tradicinis kalėdinis skanėstas. Meduoliai kepami tradicinių Kalėdų simbolių: žvaigždės, eglutės, varpelių, imbierinio žmogeliuko, forma. Meduoliai gausiai puošiami spalvota cukraus pudra ir konditeriniais papuošalais. Imbierinių meduolių gaminimo procesas suteiks jums šventinę nuotaiką ir pripildys jūsų namus nepakartojamo skonio.
Žingsnis 1
Dubenyje sumaišykite miltus, sodą, druską, kardamoną, cinamoną, imbierą ir kepimo miltelius. Ištirpinkite kokosų aliejų, supilkite pieną, cukrų ir medų. Viską gerai išmaišykite, kol cukrus ištirps. Tada skystą mišinį supilkite į dubenyje esančius sausus ingredientus. Užminkykite minkštą tešlą, uždenkite maistine plėvele ir palikite šaldytuve 1 valandai.
Žingsnis 2
Tešlą plonai iškočiokite ant silikoninio kilimėlio. Iš tešlos formelėmis išpjaukite figūrėles. Pabarstykite kepimo skardą miltais ir dėkite ant jos formeles, atsižvelgdami į tai, kad kepdami meduoliai padidės. Kepkite meduolius iki 190 ℃ įkaitintoje orkaitėje 7-10 minučių.
Žingsnis 3
Kai meduoliai bus paruošti, leiskite jiems atvėsti, nes karšti meduoliai yra minkšti ir lengvai lūžta. Atvėsusius meduolius perkelkite į lėkštę ir papuoškite cukraus pudra.
Kategorijos