Aromatingi imbieriniai meduoliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Aromatingi imbieriniai meduoliai

Meduoliai yra labai kvapnūs, skanūs ir šventiški. Meduoliai dar vadinami kalėdiniais meduoliais, nes JAV ir Europoje jie yra tradicinis kalėdinis skanėstas. Meduoliai kepami tradicinių Kalėdų simbolių: žvaigždės, eglutės, varpelių, imbierinio žmogeliuko, forma. Meduoliai gausiai puošiami spalvota cukraus pudra ir konditeriniais papuošalais. Imbierinių meduolių gaminimo procesas suteiks jums šventinę nuotaiką ir pripildys jūsų namus nepakartojamo skonio.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
394 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
59 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.06/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Aromatingi imbieriniai meduoliai Žingsnis 1
Dubenyje sumaišykite miltus, sodą, druską, kardamoną, cinamoną, imbierą ir kepimo miltelius. Ištirpinkite kokosų aliejų, supilkite pieną, cukrų ir medų. Viską gerai išmaišykite, kol cukrus ištirps. Tada skystą mišinį supilkite į dubenyje esančius sausus ingredientus. Užminkykite minkštą tešlą, uždenkite maistine plėvele ir palikite šaldytuve 1 valandai.

Žingsnis 2

Aromatingi imbieriniai meduoliai Žingsnis 2
Tešlą plonai iškočiokite ant silikoninio kilimėlio. Iš tešlos formelėmis išpjaukite figūrėles. Pabarstykite kepimo skardą miltais ir dėkite ant jos formeles, atsižvelgdami į tai, kad kepdami meduoliai padidės. Kepkite meduolius iki 190 ℃ įkaitintoje orkaitėje 7-10 minučių.

Žingsnis 3

Aromatingi imbieriniai meduoliai Žingsnis 3
Kai meduoliai bus paruošti, leiskite jiems atvėsti, nes karšti meduoliai yra minkšti ir lengvai lūžta. Atvėsusius meduolius perkelkite į lėkštę ir papuoškite cukraus pudra.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, konditerijos desertai, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., užkandis, medaus sezonas, meduoliai, išbandyti receptai, Kalėdų desertai, Naujieji metai visame pasaulyje, receptų knyga

Kategorijos