Aromatizuoti imbieriniai cinamono meduoliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Aromatizuoti imbieriniai cinamono meduoliai

Kvapnūs imbieriniai cinamono meduoliai - jaukūs, žiemiški, magiškai kvepiantys naminiai kepiniai, kurie padės pasikrauti naujametinės nuotaikos. Šiems imbieriniams meduoliams reikia minimalių ingredientų ir laiko virtuvėje, todėl prie arbatos galėsite mėgautis skaniais formuotais sausainiais.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
394 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
21 g
Angliavandeniai
47 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Aromatizuoti imbieriniai cinamono meduoliai Žingsnis 1
Sviestą išsukite su cukrumi, tada įmuškite kiaušinius ir išmaišykite. Suberkite imbierą ir cinamoną, kepimo miltelius, pusę puodelio miltų ir viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Aromatizuoti imbieriniai cinamono meduoliai Žingsnis 2
Tada suberkite miltus ir išminkykite tirštą, elastingą, tokios konsistencijos tešlą, kad ji neliptų prie rankų. Tešlą uždenkite maistine plėvele ir pusvalandžiui įdėkite į šaldytuvą.

Žingsnis 3

Aromatizuoti imbieriniai cinamono meduoliai Žingsnis 3
Padalykite tešlą į kelias dalis ir kiekvieną iškočiokite 3-5 mm storio sluoksniu. Formelėmis išpjaukite sausainius ir sudėkite juos ant kepimo skardos. Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 10-15 min.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, konditerijos desertai, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., užkandis, medaus sezonas, meduoliai, išbandyti receptai, Kalėdų desertai, Naujieji metai visame pasaulyje, receptų knyga

Kategorijos