Publikavimo data: 2025-08-19
Aromatizuoti imbieriniai cinamono meduoliai
Kvapnūs imbieriniai cinamono meduoliai - jaukūs, žiemiški, magiškai kvepiantys naminiai kepiniai, kurie padės pasikrauti naujametinės nuotaikos. Šiems imbieriniams meduoliams reikia minimalių ingredientų ir laiko virtuvėje, todėl prie arbatos galėsite mėgautis skaniais formuotais sausainiais.
Žingsnis 1
Sviestą išsukite su cukrumi, tada įmuškite kiaušinius ir išmaišykite. Suberkite imbierą ir cinamoną, kepimo miltelius, pusę puodelio miltų ir viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Tada suberkite miltus ir išminkykite tirštą, elastingą, tokios konsistencijos tešlą, kad ji neliptų prie rankų. Tešlą uždenkite maistine plėvele ir pusvalandžiui įdėkite į šaldytuvą.
Žingsnis 3
Padalykite tešlą į kelias dalis ir kiekvieną iškočiokite 3-5 mm storio sluoksniu. Formelėmis išpjaukite sausainius ir sudėkite juos ant kepimo skardos. Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 10-15 min.
Kategorijos