Publikavimo data: 2024-05-25
Aromatizuoti meduoliai su cukruotais vaisiais
Meduoliai su žievele arba cukruotais citrusiniais vaisiais - tai pikantiškas kepinys, kuris visada laukiamas ant šeimos stalo. Šis aromatas ilgai tvyros namuose, kviesdamas šeimos narius į tą vietą, kur buvo kuriami stebuklingi meduoliai. Papildomą aromatą šiame gaminyje sukuria medus, cinamonas, gvazdikėliai, vyšnių tinktūra. Šiuos meduolius ne tik malonu kepti, bet ir nebrangiai kainuoja.
Žingsnis 1
Medų ir cukrų ištirpinkite iki 60 laipsnių temperatūros, susmulkinkite migdolus ir cukruotus vaisius ir sumaišykite su miltais. Supilkite vyšnių užpilą ir užminkykite tešlą. Padėkite ją į šaldytuvą per naktį.
Žingsnis 2
Tešlą iškočiokite iki maždaug 1 cm storio ir suformuokite norimas formas - apskritimus, stačiakampius ar trikampius. Dėkite juos ant kepimo skardos, išklotos kepimo pergamentu. Kepkite orkaitėje 20 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Kategorijos