Publikavimo data: 2024-05-26
Aštrus dešrainis su agurku.
Ar kada nors bandėte pasigaminti dešrainį namuose? Jums patiks šio visų laikų mėgstamo patiekalo įvairovė. Minkšta bandelė su dešrele ir marinuotais agurkais, užpilta garstyčių, kečupo ir majonezo padažu. O šis dešrainis bus aštrus su miltuose pakepintais svogūnais.
Žingsnis 1
Svogūnus apvoliokite miltuose. Paruoškite keptuvę, įpilkite į ją saulėgrąžų aliejaus. Į keptuvę sudėkite griežinėliais supjaustytus svogūnus ir kepkite, kol taps auksiniai. Išimkite svogūnus iš keptuvės ir toje pačioje keptuvėje iš abiejų pusių apkepkite dešreles.
Žingsnis 2
Apkepkite suktinukus iš visų pusių sausoje keptuvėje. Perpjaukite išilgai, bet ne iki galo. Aptepkite suktinukus kečupu ir garstyčiomis. Į kiekvieną bandelę įdėkite po dešrelę. Iš abiejų dešros pusių dėkite agurkų. Ant viršaus uždėkite keptų svogūnų.
Kategorijos