Aštrus dešrainis su agurku. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Aštrus dešrainis su agurku.

Ar kada nors bandėte pasigaminti dešrainį namuose? Jums patiks šio visų laikų mėgstamo patiekalo įvairovė. Minkšta bandelė su dešrele ir marinuotais agurkais, užpilta garstyčių, kečupo ir majonezo padažu. O šis dešrainis bus aštrus su miltuose pakepintais svogūnais.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
280 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.92/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aštrus dešrainis su agurku. Žingsnis 1
Svogūnus apvoliokite miltuose. Paruoškite keptuvę, įpilkite į ją saulėgrąžų aliejaus. Į keptuvę sudėkite griežinėliais supjaustytus svogūnus ir kepkite, kol taps auksiniai. Išimkite svogūnus iš keptuvės ir toje pačioje keptuvėje iš abiejų pusių apkepkite dešreles.

Žingsnis 2

Aštrus dešrainis su agurku. Žingsnis 2
Apkepkite suktinukus iš visų pusių sausoje keptuvėje. Perpjaukite išilgai, bet ne iki galo. Aptepkite suktinukus kečupu ir garstyčiomis. Į kiekvieną bandelę įdėkite po dešrelę. Iš abiejų dešros pusių dėkite agurkų. Ant viršaus uždėkite keptų svogūnų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos