Aštrus dešrainis su korėjietiškomis morkomis. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Aštrus dešrainis su korėjietiškomis morkomis.

Sotus užkandis visai šeimai, kurio aštrumą galima kontroliuoti, yra mėsainis su korėjietiškomis morkomis. Rinkitės šeimai patinkančias, daugiau ar mažiau aštrias morkas. Norint paruošti dešrainį, reikės paprasčiausių ingredientų, kurių turi kiekviena šeimininkė.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
189 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.85/5 (26 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aštrus dešrainis su korėjietiškomis morkomis. Žingsnis 1
Perpjaukite bandelę, vidų patepkite majonezu, kečupu. Tada paruoškite dešrainiams reikalingą įdarą. Smulkiai susmulkinkite kopūstą, paruoškite reikiamą kiekį morkų, agurkus taip pat smulkiai supjaustykite.

Žingsnis 2

Aštrus dešrainis su korėjietiškomis morkomis. Žingsnis 2
Kepkite dešreles ant vidutinės ugnies ne ilgiau kaip 8 minutes, kad jos taptų auksinės spalvos. Į bandelę dėkite po truputį kiekvienos rūšies įdaro, įdėkite po vieną dešrelę, užpilkite kečupu, majonezu ir pabarstykite tarkuotu sūriu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos