Publikavimo data: 2024-05-26
Aštrus dešrainis su korėjietiškomis morkomis.
Sotus užkandis visai šeimai, kurio aštrumą galima kontroliuoti, yra mėsainis su korėjietiškomis morkomis. Rinkitės šeimai patinkančias, daugiau ar mažiau aštrias morkas. Norint paruošti dešrainį, reikės paprasčiausių ingredientų, kurių turi kiekviena šeimininkė.
Žingsnis 1
Perpjaukite bandelę, vidų patepkite majonezu, kečupu. Tada paruoškite dešrainiams reikalingą įdarą. Smulkiai susmulkinkite kopūstą, paruoškite reikiamą kiekį morkų, agurkus taip pat smulkiai supjaustykite.
Žingsnis 2
Kepkite dešreles ant vidutinės ugnies ne ilgiau kaip 8 minutes, kad jos taptų auksinės spalvos. Į bandelę dėkite po truputį kiekvienos rūšies įdaro, įdėkite po vieną dešrelę, užpilkite kečupu, majonezu ir pabarstykite tarkuotu sūriu.
Kategorijos