Publikavimo data: 2024-10-22
Avokadas, įdarytas krabų salotomis
Avokadas, įdarytas krabų salotomis, yra patiekalas, galintis užkariauti net išrankiausio gurmano širdį. Kad užkandis būtų sėkmingas, avokadas turi būti prinokęs - su sausu ir tamsiu koteliu. Kokybiškoje krabų mėsoje turi būti surimi - žuvies maltos mėsos. Šaukštas raudonųjų ikrų - ideali užkandžio puošmena.
Žingsnis 1
Paruoškite produktus. Smulkiai supjaustykite džiovintus pomidorus ir aitriąją papriką. Bazilikus susmulkinkite ir pasilikite 4 lapelius patiekimui. Krabų mėsą supjaustykite skaidulomis. Iš avokadų puselių išimkite minkštimą. Džiovinkite džiūvėsėlius, kol jie taps auksinės spalvos.
Žingsnis 2
Suformuokite užkandį. Avokado minkštimą apšlakstykite citrinos sultimis ir sutrinkite. Sumaišykite su smulkintais maisto produktais ir duonos trupiniais. Apšlakstykite aliejumi, įdėkite Dižono garstyčių, išmaišykite, jei reikia, pagardinkite druska. Šaukštu sudėkite krabų salotas į avokadų puseles.
Kategorijos