Avokadas, įdarytas krabų salotomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-22

Avokadas, įdarytas krabų salotomis

Avokadas, įdarytas krabų salotomis, yra patiekalas, galintis užkariauti net išrankiausio gurmano širdį. Kad užkandis būtų sėkmingas, avokadas turi būti prinokęs - su sausu ir tamsiu koteliu. Kokybiškoje krabų mėsoje turi būti surimi - žuvies maltos mėsos. Šaukštas raudonųjų ikrų - ideali užkandžio puošmena.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
195 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.19/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Avokadas, įdarytas krabų salotomis Žingsnis 1
Paruoškite produktus. Smulkiai supjaustykite džiovintus pomidorus ir aitriąją papriką. Bazilikus susmulkinkite ir pasilikite 4 lapelius patiekimui. Krabų mėsą supjaustykite skaidulomis. Iš avokadų puselių išimkite minkštimą. Džiovinkite džiūvėsėlius, kol jie taps auksinės spalvos.

Žingsnis 2

Avokadas, įdarytas krabų salotomis Žingsnis 2
Suformuokite užkandį. Avokado minkštimą apšlakstykite citrinos sultimis ir sutrinkite. Sumaišykite su smulkintais maisto produktais ir duonos trupiniais. Apšlakstykite aliejumi, įdėkite Dižono garstyčių, išmaišykite, jei reikia, pagardinkite druska. Šaukštu sudėkite krabų salotas į avokadų puseles.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos