Publikavimo data: 2024-06-23
Avokadų dešrainis
Praėjusiame amžiuje amerikietiškas užkandis - hot dogas - išpopuliarėjo visame pasaulyje. Jį ruošiant naudojamos pailgos bandelės. Į jų vidurį dedama dešra ir padažas. Pagal šį receptą į amerikietiškojo dešrainio įdarą, be dešrelės, dedama smulkiai supjaustyto avokado ir svogūnų! Akivaizdu, kad dėl tokio priedo patiekalas bus sveikesnis! Pagaminkite skystą garstyčių padažo pagrindą, pridėdami kario prieskonių. Hot dogas taps dar patrauklesnis ir skanesnis!
Žingsnis 1
Nuluptą avokadą ir svogūną supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais.
Žingsnis 2
Susmulkintus maisto produktus sudėkite į atskirą dubenį ir sumaišykite.
Žingsnis 3
Kitame dubenyje sumaišykite garstyčių padažą ir karį iki vientisos masės. Tada sudėkite avokadų ir svogūnų mišinį. Vėl gerai išmaišykite ir dešrelių įdaras paruoštas!
Žingsnis 4
Keptuvėje, pateptoje augaliniu aliejumi, apkepkite dešrą, kol apskrus. Tada išimkite iš keptuvės.
Žingsnis 5
Paimkite dešrainio bandelę, perpjaukite ją išilgai per vidurį, bet ne iki galo. Į bandelę įdėkite dešrelę ir aptepkite garstyčių padažu.
Žingsnis 6
Ant bandelės uždėkite avokadų ir svogūnų įdarą.
Žingsnis 7
Padėkite dešrelę ant lėkštės ir patiekite. Paruošta!
Kategorijos