Baltųjų česnakų kruopos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-12

Baltųjų česnakų kruopos

Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
342 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
43 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Baltųjų česnakų kruopos Žingsnis 1
Bagetę supjaustykite 1-1,5 cm dydžio kubeliais.

Žingsnis 2

Baltųjų česnakų kruopos Žingsnis 2
Česnaką sutarkuokite smulkia tarka arba išspauskite per presą.

Žingsnis 3

Baltųjų česnakų kruopos Žingsnis 3
Dubenyje sumaišykite augalinį aliejų, papriką ir česnaką.

Žingsnis 4

Baltųjų česnakų kruopos Žingsnis 4
Sudėkite kruopas į dubenį su aliejumi, prieskoniais, druska ir išmaišykite.

Žingsnis 5

Baltųjų česnakų kruopos Žingsnis 5
Gerai įkaitinkite keptuvę ir sudėkite į ją skrebučius. Kepkite juos ant vidutinės ugnies, kol taps traškūs, retkarčiais apversdami.

Žingsnis 6

Baltųjų česnakų kruopos Žingsnis 6
Baltųjų česnakų kruopos jau paruoštos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos