Baltųjų česnakų kruopos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-12

Baltųjų česnakų kruopos

Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
342 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
43 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Baltųjų česnakų kruopos Žingsnis 1
Bagetę supjaustykite 1-1,5 cm dydžio kubeliais.

Žingsnis 2

Baltųjų česnakų kruopos Žingsnis 2
Česnaką sutarkuokite smulkia tarka arba išspauskite per presą.

Žingsnis 3

Baltųjų česnakų kruopos Žingsnis 3
Dubenyje sumaišykite augalinį aliejų, papriką ir česnaką.

Žingsnis 4

Baltųjų česnakų kruopos Žingsnis 4
Sudėkite kruopas į dubenį su aliejumi, prieskoniais, druska ir išmaišykite.

Žingsnis 5

Baltųjų česnakų kruopos Žingsnis 5
Gerai įkaitinkite keptuvę ir sudėkite į ją skrebučius. Kepkite juos ant vidutinės ugnies, kol taps traškūs, retkarčiais apversdami.

Žingsnis 6

Baltųjų česnakų kruopos Žingsnis 6
Baltųjų česnakų kruopos jau paruoštos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kiaušinių patiekalai, užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 10 minučių, pusryčiai, užkandžiai, skrebučiai, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniais

Kategorijos