Beliašas su jautiena ir bulvėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Beliašas su jautiena ir bulvėmis

Belešas yra nepakeičiamas totorių nacionalinės virtuvės patiekalas.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
172 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.2/5 (20 bal.)

Žingsnis 1

Beliašas su jautiena ir bulvėmis Žingsnis 1
Nulupkite svogūnus.

Žingsnis 2

Beliašas su jautiena ir bulvėmis Žingsnis 2
Nulupkite bulves.

Žingsnis 3

Beliašas su jautiena ir bulvėmis Žingsnis 3
Bulves supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 4

Beliašas su jautiena ir bulvėmis Žingsnis 4
Smulkiai supjaustykite svogūną.

Žingsnis 5

Beliašas su jautiena ir bulvėmis Žingsnis 5
Ištirpinkite sviestą, įmaišykite kefyrą, majonezą, druską, kiaušinį, miltus ir užminkykite tešlą.

Žingsnis 6

Beliašas su jautiena ir bulvėmis Žingsnis 6
Padalykite tešlą į 2 dalis, iškočiokite, vieną dalį dėkite ant skardos.

Žingsnis 7

Beliašas su jautiena ir bulvėmis Žingsnis 7
Sumaišykite įdarą, pipirus, druską ir sudėkite ant tešlos.

Žingsnis 8

Beliašas su jautiena ir bulvėmis Žingsnis 8
Viską uždenkite antru tešlos gabalu ir kepkite 2 valandas 200 laipsnių temperatūroje, naudodami žemą konvekcinį režimą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
konditerijos gaminiai, mėsos pyragas, paprastai, yra bendrų alergenų., pusryčiai, užkandis, išbandyti receptai, dešros paplotėlis, receptų knyga, kiaušinių pusryčiai, kiaušinių tešla

Kategorijos