Publikavimo data: 2025-08-20
Beliašas su jautiena ir bulvėmis
Belešas yra nepakeičiamas totorių nacionalinės virtuvės patiekalas.
Žingsnis 1
Nulupkite svogūnus.
Žingsnis 2
Nulupkite bulves.
Žingsnis 3
Bulves supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 4
Smulkiai supjaustykite svogūną.
Žingsnis 5
Ištirpinkite sviestą, įmaišykite kefyrą, majonezą, druską, kiaušinį, miltus ir užminkykite tešlą.
Žingsnis 6
Padalykite tešlą į 2 dalis, iškočiokite, vieną dalį dėkite ant skardos.
Žingsnis 7
Sumaišykite įdarą, pipirus, druską ir sudėkite ant tešlos.
Žingsnis 8
Viską uždenkite antru tešlos gabalu ir kepkite 2 valandas 200 laipsnių temperatūroje, naudodami žemą konvekcinį režimą.
Kategorijos