Publikavimo data: 2024-06-11
Bolonijos dešra su karštuoju šunimi
Kas atsitinka, kai sujungiate amerikietišką hot dogą ir itališką Bolonijos padažą? Skanus boloniškas dešrainis! Pabandykite jį pagaminti pagal mūsų receptą ir nustebsite, kaip lengva ir greita tai padaryti. Minkšta bandelė ir sodrus daržovėse troškintos maltos mėsos skonis... Kas gali būti skaniau teminiam vakarėliui ar greitam užkandžiui?
Žingsnis 1
Smulkiais kubeliais supjaustykite morką ir svogūną.
Žingsnis 2
Smulkiai sukapokite česnaką ir stambiai sutarkuokite sūrį.
Žingsnis 3
Į gilią keptuvę įpilkite šiek tiek augalinio aliejaus ir ant vidutinės ugnies apkepkite morkas ir svogūnus. Kai svogūnai suminkštės ir šiek tiek pageltonuos, sudėkite česnaką.
Žingsnis 4
Į daržoves sudėkite maltą mėsą ir gerai pagardinkite druska bei pipirais. Susmulkinkite faršą į smulkius trupinius ir gerai išmaišykite. Kepkite, kol mėsa įgaus rudą spalvą.
Žingsnis 5
Sumažinkite kaitrą iki silpnos. Į keptuvę supilkite pomidorų pastą, suberkite prieskonius ir šaukštą cukranendrių cukraus, išmaišykite ir po dangčiu troškinkite 3-5 min.
Žingsnis 6
Supjaustykite arba perpjaukite dešrainių bandeles ir patepkite jas Bolonijos padažu.
Žingsnis 7
Pabarstykite dešreles tarkuotu sūriu ir valgykite karštas. Gero apetito!
Kategorijos