Publikavimo data: 2025-08-20
Braškių džino kokteilis.
Džinas dažnai naudojamas kaip alkoholinių kokteilių pagrindas. Tai ne mažiau kaip 37,5 proc. stiprumo gėrimas. Į kokybišką džiną dedama kadagių, šaknų ir žolelių, kurios prieš distiliavimą yra užpilamos kadagiais, šaknimis ir žolelėmis. Taip gėrimui suteikiamas natūralus žolelių skonis. Braškių kokteiliams rinkitės sausą džiną.
Žingsnis 1
Supjaustykite uogas kokteiliui. Braškes nuplaukite, pašalinkite lapus ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Tada supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais ir sudėkite į paruoštą stiklinę, palikdami skiltelę papuošimui.
Žingsnis 2
Baigkite ruošti gėrimą. Supilkite džiną į stiklinę. Pabarstykite juodaisiais pipirais ir užpilkite greipfrutų toniku.
Kategorijos