Česnakiniai bagetės skrebučiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Česnakiniai bagetės skrebučiai

Visi žino, kad skrebučiai - tai skrudintos duonos riekelės, tačiau jų paruošimas įvairiose šalyse skiriasi. Pavyzdžiui, Amerikoje duonos riekelės dažniau skrudinamos skrudintuve. Rusijoje ir daugelyje Europos šalių skrebučiai ruošiami visai kitaip: duona mirkoma kiaušinio ir pieno mišinyje ir kepama keptuvėje su sviestu. Įdomu tai, kad šis receptas aprašytas senovės romėnų kulinarijos knygoje De Re Coquinaria. Česnakiniai bagetės skrebučiai yra paprastas ir pikantiškas užkandis prie daugelio patiekalų ir gėrimų.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
333 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
21 g
Angliavandeniai
25 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.4/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Česnakiniai bagetės skrebučiai Žingsnis 1
Paruoškite skrebučius kepimui. Įtrinkite bagetės griežinėlius česnaku ir džiovintomis žolelėmis. Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir sudėkite į jį bagetės griežinėlius. Apkepkite riekeles iš vienos pusės 2 minutes.

Žingsnis 2

Česnakiniai bagetės skrebučiai Žingsnis 2
Paruoškite česnakinius skrebučius. Apverskite bagetės griežinėlius į kitą pusę, apibarstykite sūriu ir kepkite dar 3-5 minutes, kol sūris išsilydys. Sudėkite skrebučius ant popierinių rankšluosčių ir leiskite šiek tiek atvėsti, kad sūris nepriliptų prie kitų skrebučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kiaušinių patiekalai, užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 10 minučių, pusryčiai, užkandžiai, skrebučiai, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniais

Kategorijos