Publikavimo data: 2024-06-08
Česnakiniai bagetės skrebučiai
Visi žino, kad skrebučiai - tai skrudintos duonos riekelės, tačiau jų paruošimas įvairiose šalyse skiriasi. Pavyzdžiui, Amerikoje duonos riekelės dažniau skrudinamos skrudintuve. Rusijoje ir daugelyje Europos šalių skrebučiai ruošiami visai kitaip: duona mirkoma kiaušinio ir pieno mišinyje ir kepama keptuvėje su sviestu. Įdomu tai, kad šis receptas aprašytas senovės romėnų kulinarijos knygoje De Re Coquinaria. Česnakiniai bagetės skrebučiai yra paprastas ir pikantiškas užkandis prie daugelio patiekalų ir gėrimų.
Žingsnis 1
Paruoškite skrebučius kepimui. Įtrinkite bagetės griežinėlius česnaku ir džiovintomis žolelėmis. Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir sudėkite į jį bagetės griežinėlius. Apkepkite riekeles iš vienos pusės 2 minutes.
Žingsnis 2
Paruoškite česnakinius skrebučius. Apverskite bagetės griežinėlius į kitą pusę, apibarstykite sūriu ir kepkite dar 3-5 minutes, kol sūris išsilydys. Sudėkite skrebučius ant popierinių rankšluosčių ir leiskite šiek tiek atvėsti, kad sūris nepriliptų prie kitų skrebučių.
Kategorijos