Česnakiniai skrebučiai, įdaryti dešrelėmis ir marinuotais agurkais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-21

Česnakiniai skrebučiai, įdaryti dešrelėmis ir marinuotais agurkais

Česnakiniai skrebučiai - tai ne tik skrudinta bagetė su česnaku. Tokį patiekalą dėl neįtikėtino derinio su beveik bet kokiu produktu mėgsta žmonės visame pasaulyje. Jie puikiai tinka kaip užkandis prie alaus arba kaip priedas prie barščių, o jei ant jų uždėsite kokio nors įdaro, jie taps tikru savarankišku patiekalu.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
241 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.1/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Česnakiniai skrebučiai, įdaryti dešrelėmis ir marinuotais agurkais Žingsnis 1
Norėdami paruošti skrebučius, kepkite duonos riekeles sausoje, įkaitintoje keptuvėje po 2-3 minutes iš kiekvienos pusės. Įtrinkite skrebučius česnaku.

Žingsnis 2

Česnakiniai skrebučiai, įdaryti dešrelėmis ir marinuotais agurkais Žingsnis 2
Sutarkuokite dešreles, kiaušinį ir marinuotus agurkus stambia tarka, viską sumaišykite giliame dubenyje ir gautą įdarą apliekite majonezu. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Įdarą užtepkite ant skrebučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos