Publikavimo data: 2024-09-21
Česnakiniai skrebučiai, įdaryti dešrelėmis ir marinuotais agurkais
Česnakiniai skrebučiai - tai ne tik skrudinta bagetė su česnaku. Tokį patiekalą dėl neįtikėtino derinio su beveik bet kokiu produktu mėgsta žmonės visame pasaulyje. Jie puikiai tinka kaip užkandis prie alaus arba kaip priedas prie barščių, o jei ant jų uždėsite kokio nors įdaro, jie taps tikru savarankišku patiekalu.
Žingsnis 1
Norėdami paruošti skrebučius, kepkite duonos riekeles sausoje, įkaitintoje keptuvėje po 2-3 minutes iš kiekvienos pusės. Įtrinkite skrebučius česnaku.
Žingsnis 2
Sutarkuokite dešreles, kiaušinį ir marinuotus agurkus stambia tarka, viską sumaišykite giliame dubenyje ir gautą įdarą apliekite majonezu. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Įdarą užtepkite ant skrebučių.
Kategorijos