Česnakiniai skrebučiai su dešra, sūriu ir alyvuogėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-21

Česnakiniai skrebučiai su dešra, sūriu ir alyvuogėmis

Česnakiniai ruginės duonos skrebučiai yra tikra klasika bet kuriame užeigoje ar bare. Jie puikiai tinka prie alaus ir kitų gėrimų ir yra neįtikėtinai sotus užkandis. Kai klasikiniai česnakiniai skrebučiai nusibosta ir norisi kažko naujo, į pagalbą ateina įvairūs priedai, kurie patiekalą pakeičia beveik neatpažįstamai. Taip yra česnakinių skrebučių su dešra, sūriu ir alyvuogėmis atveju.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
377 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
28 g
Angliavandeniai
20 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.95/5 (19 bal.)

Žingsnis 1

Česnakiniai skrebučiai su dešra, sūriu ir alyvuogėmis Žingsnis 1
Apkepkite skrebučius karštame augaliniame aliejuje. Kepkite juos po 2-3 minutes iš kiekvienos pusės, kol lengvai apskrus.

Žingsnis 2

Česnakiniai skrebučiai su dešra, sūriu ir alyvuogėmis Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Saliamį supjaustykite plonais griežinėliais, kietąjį sūrį sutarkuokite, alyvuoges supjaustykite žiedais, o česnaką išspauskite per specialų presą.

Žingsnis 3

Česnakiniai skrebučiai su dešra, sūriu ir alyvuogėmis Žingsnis 3
Česnakų mišiniu įtrinkite kruopas ir ant viršaus uždėkite alyvuogių žiedus. Ant alyvuogių uždėkite porą saliamio griežinėlių ir pabarstykite tarkuotu sūriu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kiaušinių patiekalai, užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 10 minučių, pusryčiai, užkandžiai, skrebučiai, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniais

Kategorijos