Publikavimo data: 2024-09-21
Česnakiniai skrebučiai su dešra, sūriu ir alyvuogėmis
Česnakiniai ruginės duonos skrebučiai yra tikra klasika bet kuriame užeigoje ar bare. Jie puikiai tinka prie alaus ir kitų gėrimų ir yra neįtikėtinai sotus užkandis. Kai klasikiniai česnakiniai skrebučiai nusibosta ir norisi kažko naujo, į pagalbą ateina įvairūs priedai, kurie patiekalą pakeičia beveik neatpažįstamai. Taip yra česnakinių skrebučių su dešra, sūriu ir alyvuogėmis atveju.
Žingsnis 1
Apkepkite skrebučius karštame augaliniame aliejuje. Kepkite juos po 2-3 minutes iš kiekvienos pusės, kol lengvai apskrus.
Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Saliamį supjaustykite plonais griežinėliais, kietąjį sūrį sutarkuokite, alyvuoges supjaustykite žiedais, o česnaką išspauskite per specialų presą.
Žingsnis 3
Česnakų mišiniu įtrinkite kruopas ir ant viršaus uždėkite alyvuogių žiedus. Ant alyvuogių uždėkite porą saliamio griežinėlių ir pabarstykite tarkuotu sūriu.
Kategorijos