Publikavimo data: 2024-05-15
Cezario salotų kruopos.
Žingsnis 1
Paimkite kvietinę duoną ir padėkite ją ant pjaustymo lentos. Nupjaukite duonos plutą ir supjaustykite trupinius vidutinio dydžio kvadratėliais.
Žingsnis 2
Paimkite keptuvę, patepkite ją saulėgrąžų aliejumi ir įkaitinkite. Ant įkaitintos keptuvės sudėkite riekelėmis supjaustytus kvietinės duonos kubelius taip, kad jie vienas kito neuždengtų.
Žingsnis 3
Kepkite, kol taps auksinės spalvos, tada apverskite skrebučius į kitą pusę.
Žingsnis 4
Padarykite skrebučius dar skanesnius! Pagal skonį įberkite taco prieskonių, džiovintų bazilikų, paprikos, druskos ir maltų juodųjų pipirų.
Kategorijos