Cezario salotų kruopos. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-15

Cezario salotų kruopos.

Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
379 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
22 g
Angliavandeniai
38 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.79/5 (43 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Cezario salotų kruopos. Žingsnis 1
Paimkite kvietinę duoną ir padėkite ją ant pjaustymo lentos. Nupjaukite duonos plutą ir supjaustykite trupinius vidutinio dydžio kvadratėliais.

Žingsnis 2

Cezario salotų kruopos. Žingsnis 2
Paimkite keptuvę, patepkite ją saulėgrąžų aliejumi ir įkaitinkite. Ant įkaitintos keptuvės sudėkite riekelėmis supjaustytus kvietinės duonos kubelius taip, kad jie vienas kito neuždengtų.

Žingsnis 3

Cezario salotų kruopos. Žingsnis 3
Kepkite, kol taps auksinės spalvos, tada apverskite skrebučius į kitą pusę.

Žingsnis 4

Cezario salotų kruopos. Žingsnis 4
Padarykite skrebučius dar skanesnius! Pagal skonį įberkite taco prieskonių, džiovintų bazilikų, paprikos, druskos ir maltų juodųjų pipirų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos