Chkmeruli lėtoje viryklėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Chkmeruli lėtoje viryklėje

Gruzijos virtuvė garsėja burnoje tirpstančiais ir aromatingais patiekalais. Vienas iš tokių patiekalų - chkmeruli. Vištiena arba vištiena labai minkšta, mirkoma grietinėlės padaže. O jei gaminsite ją daugiafunkcinėje keptuvėje, taip patiekalas sutaupys daug laiko. O mėsa išeis dar minkštesnė ir sultingesnė.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
173 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Chkmeruli lėtoje viryklėje Žingsnis 1
Jei naudojate visą vištieną, supjaustykite ją gabalėliais. Šiuo atveju naudojama vištienos filė. Įkaitinkite aliejų daugiafunkcinėje keptuvėje įjungę "kepimo" režimą, apkepkite vištieną iš visų pusių. Tada pasūdykite, pagardinkite pipirais, įberkite prieskonių hmeli-suneli ir džiovintų petražolių.

Žingsnis 2

Chkmeruli lėtoje viryklėje Žingsnis 2
Po to išimkite vištieną. Tame pačiame aliejuje kelias sekundes pakepinkite česnaką - jis suteiks aliejui aromato. Tada supilkite grietinėlę. Kai tik grietinėlė pradės virti, nusiųskite į ją vištieną ir nustatykite "troškinimo" režimą. Troškinkite 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos