Cinamono arbata pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-24

Cinamono arbata

Cinamonas - tai specifinio skonio prieskonis, derinamas su įvairiais patiekalais. Tačiau jis ypač populiarus desertuose ir gėrimuose, pavyzdžiui, arbatoje ir kavoje. Siūlome pasigaminti arbatos su cinamonu, kad paįvairintumėte įprastą arbatos gėrimą. Rinkitės cinamono lazdeles arba, jei turite tik malto cinamono, arbatą perkoškite per sietelį.
Gaminimo laikas
8 min.
Laikas virtuvėje
3 min.
Kalorijos
172 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
52 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.09/5 (22 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Cinamono arbata Žingsnis 1
Į arbatinuką įdėkite porą cinamono lazdelių (po vieną kiekvienai porcijai) ir šaukštą arbatos.

Žingsnis 2

Cinamono arbata Žingsnis 2
Į arbatinuką supilkite 500 ml karšto vandens, uždarykite dangtelį ir palikite arbatą 5-7 minutes.

Žingsnis 3

Cinamono arbata Žingsnis 3
Kai arbata įgaus sodrią rudą spalvą (jei verdate žalią, vanduo taps geltonas), supilkite ją į puodelius ir mėgaukitės skoniu bei aromatu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos