Publikavimo data: 2024-03-24
Cinamono arbata
Cinamonas - tai specifinio skonio prieskonis, derinamas su įvairiais patiekalais. Tačiau jis ypač populiarus desertuose ir gėrimuose, pavyzdžiui, arbatoje ir kavoje. Siūlome pasigaminti arbatos su cinamonu, kad paįvairintumėte įprastą arbatos gėrimą. Rinkitės cinamono lazdeles arba, jei turite tik malto cinamono, arbatą perkoškite per sietelį.
Žingsnis 1
Į arbatinuką įdėkite porą cinamono lazdelių (po vieną kiekvienai porcijai) ir šaukštą arbatos.
Žingsnis 2
Į arbatinuką supilkite 500 ml karšto vandens, uždarykite dangtelį ir palikite arbatą 5-7 minutes.
Žingsnis 3
Kai arbata įgaus sodrią rudą spalvą (jei verdate žalią, vanduo taps geltonas), supilkite ją į puodelius ir mėgaukitės skoniu bei aromatu.
Kategorijos