Daigų kruopos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-15

Daigų kruopos

Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
313 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
21 g
Angliavandeniai
20 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.92/5 (25 bal.)

Žingsnis 1

Daigų kruopos Žingsnis 1
Duoną supjaustykite 8-10 mm storio riekelėmis.

Žingsnis 2

Daigų kruopos Žingsnis 2
Marinuotus agurkus supjaustykite plonais 1-2 mm storio griežinėliais.

Žingsnis 3

Daigų kruopos Žingsnis 3
Česnaką sutarkuokite smulkia tarka arba išspauskite per presą.

Žingsnis 4

Daigų kruopos Žingsnis 4
Sumaišykite majonezą ir česnaką.

Žingsnis 5

Daigų kruopos Žingsnis 5
Kepkite duoną augaliniame aliejuje po 2 minutes iš kiekvienos pusės, kol apskrus ir paruduos.

Žingsnis 6

Daigų kruopos Žingsnis 6
Apšlakstykite skrebučius česnakiniu padažu ir ant viršaus išdėliokite agurkų griežinėlius.

Žingsnis 7

Daigų kruopos Žingsnis 7
Ant agurkų sudėkite šprotus.

Žingsnis 8

Daigų kruopos Žingsnis 8
Papuoškite skrebučius krapų šakelėmis. Paruošta. Gero apetito.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kiaušinių patiekalai, užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 10 minučių, pusryčiai, užkandžiai, skrebučiai, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniais

Kategorijos