Publikavimo data: 2024-05-15
Daigų kruopos
Žingsnis 1
Duoną supjaustykite 8-10 mm storio riekelėmis.
Žingsnis 2
Marinuotus agurkus supjaustykite plonais 1-2 mm storio griežinėliais.
Žingsnis 3
Česnaką sutarkuokite smulkia tarka arba išspauskite per presą.
Žingsnis 4
Sumaišykite majonezą ir česnaką.
Žingsnis 5
Kepkite duoną augaliniame aliejuje po 2 minutes iš kiekvienos pusės, kol apskrus ir paruduos.
Žingsnis 6
Apšlakstykite skrebučius česnakiniu padažu ir ant viršaus išdėliokite agurkų griežinėlius.
Žingsnis 7
Ant agurkų sudėkite šprotus.
Žingsnis 8
Papuoškite skrebučius krapų šakelėmis. Paruošta. Gero apetito.
Kategorijos