Dešra tešloje "Gėlė" pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Dešra tešloje "Gėlė"

Yra daugybė dešrelių tešloje receptų, tinkančių visiems skoniams. Siūlau savo receptą, kuriame daugiausia dėmesio skiriama puošybai.
Gaminimo laikas
150 min.
Laikas virtuvėje
80 min.
Kalorijos
259 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
28 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.35/5 (17 bal.)

Žingsnis 1

Dešra tešloje "Gėlė" Žingsnis 1
Paruoškite mielinę tešlą. Į šiltą vandenį suberkite druską, cukrų, sausas mieles ir išmaišykite.

Žingsnis 2

Dešra tešloje "Gėlė" Žingsnis 2
Suberkite persijotus miltus ir augalinį aliejų ir užminkykite elastingą tešlą. Padėkite į šiltą vietą 1 valandai.

Žingsnis 3

Dešra tešloje "Gėlė" Žingsnis 3
Kai tešla pakils, perkelkite ją ant darbinio paviršiaus. Padalykite tešlą į 8 lygias dalis.

Žingsnis 4

Dešra tešloje "Gėlė" Žingsnis 4
Dešreles supjaustykite kas 1,5-2 cm.

Žingsnis 5

Dešra tešloje "Gėlė" Žingsnis 5
Paimkite šiek tiek tešlos ir suminkykite ją į plokščią duoną.

Žingsnis 6

Dešra tešloje "Gėlė" Žingsnis 6
Perkelkite dešrą į tešlą.

Žingsnis 7

Dešra tešloje "Gėlė" Žingsnis 7
Pakelkite tešlą nuo kraštų į vidurį tarp dešrelių. Perkelkite į kepimo skardą ir kepkite gerai įkaitintoje orkaitėje 20-25 minutes vidutinio karštumo orkaitėje.

Žingsnis 8

Dešra tešloje "Gėlė" Žingsnis 8
Iškeptas dešreles sudėkite į lėkštę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
konditerijos gaminiai, mėsos pyragas, paprastai, yra bendrų alergenų., per 30 minučių, pusryčiai, užkandis, žaliasis sezonas, išbandyti receptai, dešros paplotėlis, receptų knyga, sūrio pyragas, sūrio pusryčiai

Kategorijos