Dešrelės mielinėje tešloje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-15

Dešrelės mielinėje tešloje

Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
244 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
19 g

Ingredientai (9)

Porcijos
2
100.00 g
100.00 g
2.00 vnt.
70.00 g
2.00 st. š.
3.00 vnt.
pagal skonį
Sunkumas: 4/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.8/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Dešrelės mielinėje tešloje Žingsnis 1
Sumaišykite vandenį su pienu ir šiek tiek pašildykite. Vanduo turi būti šiltas, bet ne karštas. Sudėkite sausas mieles ir cukrų. Švelniai išmaišykite ir uždenkite dangčiu. Mielės turėtų pakilti.

Žingsnis 2

Dešrelės mielinėje tešloje Žingsnis 2
Kol mielės kyla, suplakite kiaušinius. Kai tik ant mielių susidarys kepurėlė, atsargiai supilkite mielių mišinį į kiaušinius. Išmaišykite.

Žingsnis 3

Dešrelės mielinėje tešloje Žingsnis 3
Į gautą mišinį dalimis suberkite miltų mišinį. Kiekvieną kartą gerai išmaišykite.

Žingsnis 4

Dešrelės mielinėje tešloje Žingsnis 4
Ištirpinkite sviestą, leiskite jam šiek tiek atvėsti ir įmaišykite į gautą tešlą. Švelniai išmaišykite. Tešla neturi lipti prie rankų, bet turi būti elastinga ir minkšta.

Žingsnis 5

Dešrelės mielinėje tešloje Žingsnis 5
Gerai išminkykite tešlą. Tuo tarpu įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių pagal Celsijų.

Žingsnis 6

Dešrelės mielinėje tešloje Žingsnis 6
Tešlą plonai iškočiokite ir supjaustykite 2 cm pločio juostelėmis.

Žingsnis 7

Dešrelės mielinėje tešloje Žingsnis 7
Kiekvieną dešrelę tvirtai suvyniokite į tešlą. Dėkite ant pergamentu išklotos kepimo skardos. Kiekvieną dešrelę aptepkite kiaušiniu.

Žingsnis 8

Dešrelės mielinėje tešloje Žingsnis 8
Dėkite į įkaitintą orkaitę kepti. Bandelės turi būti parudavusios.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos

Antrieji patiekalaiAntrieji patiekalai