Žingsnis 1
Sumaišykite vandenį su pienu ir šiek tiek pašildykite. Vanduo turi būti šiltas, bet ne karštas. Sudėkite sausas mieles ir cukrų. Švelniai išmaišykite ir uždenkite dangčiu. Mielės turėtų pakilti.
Žingsnis 2
Kol mielės kyla, suplakite kiaušinius. Kai tik ant mielių susidarys kepurėlė, atsargiai supilkite mielių mišinį į kiaušinius. Išmaišykite.
Žingsnis 3
Į gautą mišinį dalimis suberkite miltų mišinį. Kiekvieną kartą gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Ištirpinkite sviestą, leiskite jam šiek tiek atvėsti ir įmaišykite į gautą tešlą. Švelniai išmaišykite. Tešla neturi lipti prie rankų, bet turi būti elastinga ir minkšta.
Žingsnis 5
Gerai išminkykite tešlą. Tuo tarpu įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių pagal Celsijų.
Žingsnis 6
Tešlą plonai iškočiokite ir supjaustykite 2 cm pločio juostelėmis.
Žingsnis 7
Kiekvieną dešrelę tvirtai suvyniokite į tešlą. Dėkite ant pergamentu išklotos kepimo skardos. Kiekvieną dešrelę aptepkite kiaušiniu.
Žingsnis 8
Dėkite į įkaitintą orkaitę kepti. Bandelės turi būti parudavusios.