Publikavimo data: 2025-08-18
Dešra tešloje "Paw"
Šį dešrelių gaminimo tešloje variantą tikrai įvertins vaikai. Rekomenduoju jį išbandyti.
Žingsnis 1
Į puodą supilkite šiltą vandenį, druską, cukrų ir sausas mieles.
Žingsnis 2
Suberkite persijotus miltus, išminkykite tešlą.
Žingsnis 3
Kai tešla bus beveik išminkyta, supilkite augalinį aliejų. Gerai išminkykite tešlą. Uždenkite keptuvę dangčiu ir palikite šiltoje vietoje 30-40 minučių.
Žingsnis 4
Kai tešla pakils, padalykite ją į lygias dalis. Kiekvieną tešlos gabalėlį iškočiokite į nedidelį sluoksnį.
Žingsnis 5
Tešlos kraštus užlenkite į vidų ir į vidurį įdėkite pusę dešros.
Žingsnis 6
Perlenkite tešlą per pusę, kad uždengtų dešrą. Dešrą supjaustykite į 4 dalis.
Žingsnis 7
Apverskite kiekvieną supjaustytą dešros dalį. Ant laisvos tešlos dalies uždėkite dešros apskritimą. Uždėkite kojas ant kepimo skardos ir kepkite 25 minutes.
Žingsnis 8
Dešrelės iš "Lapka" tešlos paruoštos. Sudėkite jas į lėkštę.
Kategorijos