Publikavimo data: 2025-08-17
Dešrelės iš džiuvėsių tešlos.
Dešrelės tešloje "Dusel-dog" yra paprastos ir draugiškos biudžetui. "Dusel-dog" - tai ilgos dešrelės tešloje. Šį patiekalą mėgsta ir suaugusieji, ir vaikai. Tokius kepinius patogu pasiimti į iškylą ir į darbą. Dešrelės kaip įdaras yra labai patogios: jų nereikia kepti atskirai ir nereikia jaudintis, kad įdaras ištekės.
Žingsnis 1
Įjunkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros. Iškočiokite mielinę tešlą ir supjaustykite juostelėmis.
Žingsnis 2
Dešreles suvyniokite į tešlą ir dėkite ant pergamento, patepto augaliniu aliejumi. Aptepkite dešreles pienu, kad jos įgautų tolygią spalvą. Ant viršaus pabarstykite sezamo sėklomis ir 10-15 min. pašaukite į orkaitę.
Žingsnis 3
Nepalikite iškeptų dešrelių išjungtoje orkaitėje, kitaip jos bus per sausos.
Kategorijos