Publikavimo data: 2025-08-18
Dešrelės iš kvietinių miltų mielinės tešlos
Labai patogu užkandžiauti dešrelėmis tešloje. Jas galite valgyti namuose, darbe ar kelionėje.
Žingsnis 1
Sumaišykite visus sausus ingredientus.
Žingsnis 2
Tada įpilkite šilto vandens ir saulėgrąžų aliejaus. Užminkykite tešlą.
Žingsnis 3
Uždenkite tešlą maistine plėvele ir pastatykite šiltoje vietoje, kad pakiltų apie 1 valandą.
Žingsnis 5
Gerai išminkykite.
Žingsnis 6
Iškočiokite tešlą.
Žingsnis 7
Tada supjaustykite tešlą juostelėmis.
Žingsnis 8
Dešrą suvyniokite į tešlą.
Žingsnis 9
Išklokite formą kepimo popieriumi ir sudėkite į ją dešreles. Palikite 20 minučių, kad iškeptų.
Žingsnis 10
Iškepusias dešreles aptepkite kiaušiniu.
Žingsnis 11
Kepkite 35-40 minučių iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Kategorijos