Dešrelės iš kvietinių miltų mielinės tešlos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Dešrelės iš kvietinių miltų mielinės tešlos

Labai patogu užkandžiauti dešrelėmis tešloje. Jas galite valgyti namuose, darbe ar kelionėje.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
264 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
45 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.73/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Dešrelės iš kvietinių miltų mielinės tešlos Žingsnis 1
Sumaišykite visus sausus ingredientus.

Žingsnis 2

Dešrelės iš kvietinių miltų mielinės tešlos Žingsnis 2
Tada įpilkite šilto vandens ir saulėgrąžų aliejaus. Užminkykite tešlą.

Žingsnis 3

Dešrelės iš kvietinių miltų mielinės tešlos Žingsnis 3
Uždenkite tešlą maistine plėvele ir pastatykite šiltoje vietoje, kad pakiltų apie 1 valandą.

Žingsnis 4

Dešrelės iš kvietinių miltų mielinės tešlos Žingsnis 4
Tešla pakilo.

Žingsnis 5

Dešrelės iš kvietinių miltų mielinės tešlos Žingsnis 5
Gerai išminkykite.

Žingsnis 6

Dešrelės iš kvietinių miltų mielinės tešlos Žingsnis 6
Iškočiokite tešlą.

Žingsnis 7

Dešrelės iš kvietinių miltų mielinės tešlos Žingsnis 7
Tada supjaustykite tešlą juostelėmis.

Žingsnis 8

Dešrelės iš kvietinių miltų mielinės tešlos Žingsnis 8
Dešrą suvyniokite į tešlą.

Žingsnis 9

Dešrelės iš kvietinių miltų mielinės tešlos Žingsnis 9
Išklokite formą kepimo popieriumi ir sudėkite į ją dešreles. Palikite 20 minučių, kad iškeptų.

Žingsnis 10

Dešrelės iš kvietinių miltų mielinės tešlos Žingsnis 10
Iškepusias dešreles aptepkite kiaušiniu.

Žingsnis 11

Dešrelės iš kvietinių miltų mielinės tešlos Žingsnis 11
Kepkite 35-40 minučių iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
konditerijos gaminiai, mėsos pyragas, paprastai, yra bendrų alergenų., per 30 minučių, pusryčiai, užkandis, žaliasis sezonas, išbandyti receptai, dešros paplotėlis, receptų knyga, sūrio pyragas, sūrio pusryčiai

Kategorijos