Publikavimo data: 2025-08-19
Dešrelės iš naminės mielinės tešlos
Skanus naminis kepinys.
Žingsnis 1
Sumaišykite šiltą pieną, mieles ir druską, kol ištirps sausosios medžiagos. Suberkite miltus.
Žingsnis 2
Įdėkite tešlą į dubenį, pateptą augaliniu aliejumi, kad neliptų prie dubens sienelių. Būtinai uždenkite maistine plėvele arba rankšluosčiu. Per pusantros valandos tešla turėtų pakilti 2 kartus.
Žingsnis 3
Padalykite tešlą į 10 dalių, iškočiokite ritinėlius ir į juos įvyniokite dešrą.
Žingsnis 4
Leiskite tešlai pakilti 30 minučių, tada aptepkite kiaušinio tryniu. Kepkite pusvalandį 180 laipsnių temperatūroje.
Žingsnis 5
Dešrelės tešloje paruoštos.
Kategorijos