Dešrelės iš naminės mielinės tešlos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Dešrelės iš naminės mielinės tešlos

Skanus naminis kepinys.
Gaminimo laikas
180 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
227 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.94/5 (17 bal.)

Žingsnis 1

Dešrelės iš naminės mielinės tešlos Žingsnis 1
Sumaišykite šiltą pieną, mieles ir druską, kol ištirps sausosios medžiagos. Suberkite miltus.

Žingsnis 2

Dešrelės iš naminės mielinės tešlos Žingsnis 2
Įdėkite tešlą į dubenį, pateptą augaliniu aliejumi, kad neliptų prie dubens sienelių. Būtinai uždenkite maistine plėvele arba rankšluosčiu. Per pusantros valandos tešla turėtų pakilti 2 kartus.

Žingsnis 3

Dešrelės iš naminės mielinės tešlos Žingsnis 3
Padalykite tešlą į 10 dalių, iškočiokite ritinėlius ir į juos įvyniokite dešrą.

Žingsnis 4

Dešrelės iš naminės mielinės tešlos Žingsnis 4
Leiskite tešlai pakilti 30 minučių, tada aptepkite kiaušinio tryniu. Kepkite pusvalandį 180 laipsnių temperatūroje.

Žingsnis 5

Dešrelės iš naminės mielinės tešlos Žingsnis 5
Dešrelės tešloje paruoštos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
konditerijos gaminiai, mėsos pyragas, paprastai, yra bendrų alergenų., per 30 minučių, pusryčiai, užkandis, žaliasis sezonas, išbandyti receptai, dešros paplotėlis, receptų knyga, sūrio pyragas, sūrio pusryčiai

Kategorijos