Publikavimo data: 2025-08-18
Dešrelės iš neraugintos mielinės tešlos per 30 minučių
Mėgstamiausias vaikų skanėstas šventiniu laikotarpiu.
Žingsnis 1
Nulupkite dešreles nuo vyniotinių.
Žingsnis 2
Iškočiokite tešlą ir supjaustykite juostelėmis, į kurias suvyniosime dešreles.
Žingsnis 3
Kai visos dešrelės bus paruoštos, sudėkite jas ant kepimo skardos.
Žingsnis 4
Riebalams reikės 2 trynių ir šaukštelio vandens, viską reikia išmaišyti ir sutepti dešreles, tada jos bus rusvos ir apetitiškos, kepimo skardą galima patepti aliejumi arba ištiesti pergamentiniu popieriumi.
Žingsnis 5
Dėkite į 200 laipsnių orkaitę 15-20 minučių, kol paruduos.
Žingsnis 6
Išimkite ir palikite atvėsti, tada perkelkite į puodą.
Kategorijos