Dešrelės iš neraugintos mielinės tešlos per 30 minučių pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Dešrelės iš neraugintos mielinės tešlos per 30 minučių

Mėgstamiausias vaikų skanėstas šventiniu laikotarpiu.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
256 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.06/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Dešrelės iš neraugintos mielinės tešlos per 30 minučių Žingsnis 1
Nulupkite dešreles nuo vyniotinių.

Žingsnis 2

Dešrelės iš neraugintos mielinės tešlos per 30 minučių Žingsnis 2
Iškočiokite tešlą ir supjaustykite juostelėmis, į kurias suvyniosime dešreles.

Žingsnis 3

Dešrelės iš neraugintos mielinės tešlos per 30 minučių Žingsnis 3
Kai visos dešrelės bus paruoštos, sudėkite jas ant kepimo skardos.

Žingsnis 4

Dešrelės iš neraugintos mielinės tešlos per 30 minučių Žingsnis 4
Riebalams reikės 2 trynių ir šaukštelio vandens, viską reikia išmaišyti ir sutepti dešreles, tada jos bus rusvos ir apetitiškos, kepimo skardą galima patepti aliejumi arba ištiesti pergamentiniu popieriumi.

Žingsnis 5

Dešrelės iš neraugintos mielinės tešlos per 30 minučių Žingsnis 5
Dėkite į 200 laipsnių orkaitę 15-20 minučių, kol paruduos.

Žingsnis 6

Dešrelės iš neraugintos mielinės tešlos per 30 minučių Žingsnis 6
Išimkite ir palikite atvėsti, tada perkelkite į puodą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
konditerijos gaminiai, mėsos pyragas, paprastai, yra bendrų alergenų., per 30 minučių, pusryčiai, užkandis, žaliasis sezonas, išbandyti receptai, dešros paplotėlis, receptų knyga, sūrio pyragas, sūrio pusryčiai

Kategorijos