Publikavimo data: 2025-08-20
Dešrelės iš sluoksniuotos tešlos "Krutyashki"
Mano močiutės pyragai skanūs, bet nesu pati stropiausia mokinė, todėl negalėjau prisiminti gardžiausių jos kulinarinių šedevrų. Tačiau ji išmokė mane gaminti dešreles tešloje: paprastas, bet skanus patiekalas.
Žingsnis 1
Kiekvieną tešlos lakštą supjaustykite į 4 vienodus kvadratėlius: 1 kvadratėlis - 1 dešrelei. Kiekvieną kvadratėlį iškočiokite maždaug dešrelės dydžio.
Žingsnis 2
Į kiekvieną kvadratėlį įdėkite po dešrelę ir susukite. Užspauskite kraštus. Nieko tokio, jei kepant dešrelė iškrenta. Kepimo skardą ištepkite augaliniu aliejumi ir sudėkite dešreles į tešlą.
Žingsnis 3
Atskirame dubenyje įmuškite kiaušinį, išmaišykite ir gautu mišiniu aptepkite visas tešloje esančias dešreles. Kepkite 180 °C temperatūros orkaitėje apie 25-30 min.
Kategorijos