Dešrelės iš sluoksniuotos tešlos "Krutyashki" pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Dešrelės iš sluoksniuotos tešlos "Krutyashki"

Mano močiutės pyragai skanūs, bet nesu pati stropiausia mokinė, todėl negalėjau prisiminti gardžiausių jos kulinarinių šedevrų. Tačiau ji išmokė mane gaminti dešreles tešloje: paprastas, bet skanus patiekalas.
Gaminimo laikas
47 min.
Laikas virtuvėje
32 min.
Kalorijos
270 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
21 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.67/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Dešrelės iš sluoksniuotos tešlos "Krutyashki" Žingsnis 1
Kiekvieną tešlos lakštą supjaustykite į 4 vienodus kvadratėlius: 1 kvadratėlis - 1 dešrelei. Kiekvieną kvadratėlį iškočiokite maždaug dešrelės dydžio.

Žingsnis 2

Dešrelės iš sluoksniuotos tešlos "Krutyashki" Žingsnis 2
Į kiekvieną kvadratėlį įdėkite po dešrelę ir susukite. Užspauskite kraštus. Nieko tokio, jei kepant dešrelė iškrenta. Kepimo skardą ištepkite augaliniu aliejumi ir sudėkite dešreles į tešlą.

Žingsnis 3

Dešrelės iš sluoksniuotos tešlos "Krutyashki" Žingsnis 3
Atskirame dubenyje įmuškite kiaušinį, išmaišykite ir gautu mišiniu aptepkite visas tešloje esančias dešreles. Kepkite 180 °C temperatūros orkaitėje apie 25-30 min.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
konditerijos gaminiai, mėsos pyragas, paprastai, yra bendrų alergenų., per 30 minučių, pusryčiai, užkandis, žaliasis sezonas, išbandyti receptai, dešros paplotėlis, receptų knyga, sūrio pyragas, sūrio pusryčiai

Kategorijos