Publikavimo data: 2024-06-22
Dešrelės kefyro tešloje, keptos keptuvėje
Švieži kepiniai - tai maistas, kuris visada atsiduria ant stalo dar nespėjus atvėsti. Sultingas, aromatingas bandeles su įvairiais įdarais mėgsta ir suaugusieji, ir vaikai.
Žingsnis 1
Tešlą iškočiokite plonu sluoksniu. Stalą ir kočėlą pabarstykite miltais, kad tešla neliptų. Supjaustykite tešlą į tris lygias juostas.
Žingsnis 2
Kiekvieną dešrelę apvyniokite tešlos juostele.
Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę ir supilkite aliejų. Į keptuvę sudėkite dešreles ir kepkite iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 4
Dešreles tešloje patiekite karštas su arbata. Papuoškite jas smulkiai supjaustytais žaliaisiais svogūnais.
Kategorijos