Dešrelės kefyro tešloje, keptos keptuvėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Dešrelės kefyro tešloje, keptos keptuvėje

Švieži kepiniai - tai maistas, kuris visada atsiduria ant stalo dar nespėjus atvėsti. Sultingas, aromatingas bandeles su įvairiais įdarais mėgsta ir suaugusieji, ir vaikai.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
277 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
23 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.93/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Dešrelės kefyro tešloje, keptos keptuvėje Žingsnis 1
Tešlą iškočiokite plonu sluoksniu. Stalą ir kočėlą pabarstykite miltais, kad tešla neliptų. Supjaustykite tešlą į tris lygias juostas.

Žingsnis 2

Dešrelės kefyro tešloje, keptos keptuvėje Žingsnis 2
Kiekvieną dešrelę apvyniokite tešlos juostele.

Žingsnis 3

Dešrelės kefyro tešloje, keptos keptuvėje Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę ir supilkite aliejų. Į keptuvę sudėkite dešreles ir kepkite iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 4

Dešrelės kefyro tešloje, keptos keptuvėje Žingsnis 4
Dešreles tešloje patiekite karštas su arbata. Papuoškite jas smulkiai supjaustytais žaliaisiais svogūnais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos