Dešrelės lavaše grietinės ir garstyčių padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Dešrelės lavaše grietinės ir garstyčių padaže

Dešrelės tešloje yra vienas populiariausių kepinių ir greitų užkandžių variantų. Tačiau norint jas pasigaminti namuose, nebūtina atskirai gaminti tešlos - galima paimti ploną pitą, į ją įvynioti dešreles ir kepti jas keptuvėje. Padažas, kurio pagrindą sudaro grietinė ir Dižono garstyčios, pagardins užkandį, suminkštins pitą ir išryškins sodrų dešrelių skonį.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
165 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.12/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Dešrelės lavaše grietinės ir garstyčių padaže Žingsnis 1
Paruoškite pitą. Supjaustykite pitą ilgomis juostelėmis, kurių plotis lygus pusės dešros ilgiui. Inde sumaišykite grietinę ir garstyčias, šiuo padažu iš vienos pusės aptepkite visus pitos gabalėlius.

Žingsnis 2

Dešrelės lavaše grietinės ir garstyčių padaže Žingsnis 2
Dešreles suvyniokite ir iškepkite. Kiekvieną dešrelę dėkite ant pitos su grietinės ir garstyčių padažu, dešreles suvyniokite į pitą su padažu viduje. Dubenyje išplakite kiaušinį su pienu ir druska. Keptuvėje įkaitinkite saulėgrąžų aliejų. Į kiaušinio ir pieno mišinį panardinkite pitos dešreles ir kepkite, kol iš visų pusių taps ryškiai auksinės spalvos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos