Dešrelės tešloje ant kefyro pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-15

Dešrelės tešloje ant kefyro

Gaminimo laikas
150 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
234 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
29 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Dešrelės tešloje ant kefyro Žingsnis 1
Paimkite gilų dubenį ir pradėkite gaminti oparą. Į dubenį įpilkite stiklinę šilto vandens ir jame ištirpinkite mieles. Tada suberkite cukrų ir palikite 20 minučių pastovėti. Tada į tą patį dubenį įmuškite vieną vištos kiaušinį, įpilkite kefyro. Visus ingredientus gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Dešrelės tešloje ant kefyro Žingsnis 2
Tada suberkite persijotus miltus ir gerai išminkykite tešlą. Uždenkite dubenį maistine plėvele ir palikite šiltoje vietoje pakilti 90 minučių.

Žingsnis 3

Dešrelės tešloje ant kefyro Žingsnis 3
Švarų paviršių pabarstykite trupučiu miltų ir sudėkite ant jo pakilusią tešlą. Iškočiokite 0,5 cm storio tešlos rutulį ir supjaustykite į 4 juosteles.

Žingsnis 4

Dešrelės tešloje ant kefyro Žingsnis 4
Paruoškite kepimo skardą. Ją išklokite pergamentu ir patepkite sviestu. Tada iš tešlos iškočiokite dešreles. Tam paimkite dešrelę ir spiralės forma suvyniokite ją į vieną iš tešlos juostelių. Dešreles tešloje aptepkite kiaušinio tryniu.

Žingsnis 5

Dešrelės tešloje ant kefyro Žingsnis 5
Dėkite dešreles į orkaitę ir kepkite 25 minutes 180 C temperatūroje. Dešrelės tešloje paruoštos!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
konditerijos gaminiai, mėsos pyragas, paprastai, yra bendrų alergenų., per 30 minučių, pusryčiai, užkandis, žaliasis sezonas, išbandyti receptai, dešros paplotėlis, receptų knyga, sūrio pyragas, sūrio pusryčiai

Kategorijos