Dešrelės tešloje ant kefyro pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-15

Dešrelės tešloje ant kefyro

Gaminimo laikas
150 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
234 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
29 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Dešrelės tešloje ant kefyro Žingsnis 1
Paimkite gilų dubenį ir pradėkite gaminti oparą. Į dubenį įpilkite stiklinę šilto vandens ir jame ištirpinkite mieles. Tada suberkite cukrų ir palikite 20 minučių pastovėti. Tada į tą patį dubenį įmuškite vieną vištos kiaušinį, įpilkite kefyro. Visus ingredientus gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Dešrelės tešloje ant kefyro Žingsnis 2
Tada suberkite persijotus miltus ir gerai išminkykite tešlą. Uždenkite dubenį maistine plėvele ir palikite šiltoje vietoje pakilti 90 minučių.

Žingsnis 3

Dešrelės tešloje ant kefyro Žingsnis 3
Švarų paviršių pabarstykite trupučiu miltų ir sudėkite ant jo pakilusią tešlą. Iškočiokite 0,5 cm storio tešlos rutulį ir supjaustykite į 4 juosteles.

Žingsnis 4

Dešrelės tešloje ant kefyro Žingsnis 4
Paruoškite kepimo skardą. Ją išklokite pergamentu ir patepkite sviestu. Tada iš tešlos iškočiokite dešreles. Tam paimkite dešrelę ir spiralės forma suvyniokite ją į vieną iš tešlos juostelių. Dešreles tešloje aptepkite kiaušinio tryniu.

Žingsnis 5

Dešrelės tešloje ant kefyro Žingsnis 5
Dėkite dešreles į orkaitę ir kepkite 25 minutes 180 C temperatūroje. Dešrelės tešloje paruoštos!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos