Publikavimo data: 2025-08-18
Dešrelės mielinėje tešloje
Dešrelės tešloje - tai vaikystės skonis, jomis nuolat prekiaudavo mokyklos valgykloje. Tiems, kurie nori pasijusti nostalgiškai, - mano paprastas, greitas ir labai skanus receptas.
Žingsnis 1
Pašildykite pieną, suberkite mieles ir palikite 5 minutes, ištirpinkite sviestą. Miltus supilkite į gilų dubenį, įmuškite 1 kiaušinį, sudėkite sviestą, pieną, druską ir cukrų.
Žingsnis 2
Užminkykite tešlą, jei reikia, įberkite daugiau miltų.
Žingsnis 3
Tada paruoškite dešreles. Šio tešlos kiekio užteks 12 vienetų, aš paėmiau 10 įprasto dydžio ir 4 mažas medžioklines dešreles.
Žingsnis 4
Tada atkirpkite nedidelius tešlos gabalėlius ir iškočiokite juostelę.
Žingsnis 5
Kiekvieną dešrelę suvyniokite ir sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos.
Žingsnis 6
Kiekvieną dešrelę aptepkite kiaušiniu ir siųskite į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 25 minutėms.
Kategorijos