Dešrelės mielinėje tešloje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Dešrelės mielinėje tešloje

Dešrelės tešloje - tai vaikystės skonis, jomis nuolat prekiaudavo mokyklos valgykloje. Tiems, kurie nori pasijusti nostalgiškai, - mano paprastas, greitas ir labai skanus receptas.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
252 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.33/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Dešrelės mielinėje tešloje Žingsnis 1
Pašildykite pieną, suberkite mieles ir palikite 5 minutes, ištirpinkite sviestą. Miltus supilkite į gilų dubenį, įmuškite 1 kiaušinį, sudėkite sviestą, pieną, druską ir cukrų.

Žingsnis 2

Dešrelės mielinėje tešloje Žingsnis 2
Užminkykite tešlą, jei reikia, įberkite daugiau miltų.

Žingsnis 3

Dešrelės mielinėje tešloje Žingsnis 3
Tada paruoškite dešreles. Šio tešlos kiekio užteks 12 vienetų, aš paėmiau 10 įprasto dydžio ir 4 mažas medžioklines dešreles.

Žingsnis 4

Dešrelės mielinėje tešloje Žingsnis 4
Tada atkirpkite nedidelius tešlos gabalėlius ir iškočiokite juostelę.

Žingsnis 5

Dešrelės mielinėje tešloje Žingsnis 5
Kiekvieną dešrelę suvyniokite ir sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos.

Žingsnis 6

Dešrelės mielinėje tešloje Žingsnis 6
Kiekvieną dešrelę aptepkite kiaušiniu ir siųskite į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 25 minutėms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
konditerijos gaminiai, mėsos pyragas, paprastai, yra bendrų alergenų., per 30 minučių, pusryčiai, užkandis, žaliasis sezonas, išbandyti receptai, dešros paplotėlis, receptų knyga, sūrio pyragas, sūrio pusryčiai

Kategorijos