Dešrelės orkaitėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-12

Dešrelės orkaitėje

Orkaitėje kepamos dešrelės iš tešlos - puikus užkandis ar pusryčių pasirinkimas. Dešreles galite visiškai arba iš dalies, paprastai arba išradingai įvynioti į tešlą. Klasikinis dešrelių įvyniojimo būdas: supjaustykite tešlą juostelėmis, suvyniokite jas į spiralę ir šiek tiek užlenkite. Kartais tešla iš anksto sudrėkinama garstyčiomis, kečupu ir apibarstoma sūriu. Taip pat galite eksperimentuoti su pagrindiniu ingredientu: išbandykite rūkytas medžioklės dešreles, Bavarijos dešreles su sūriu arba dešreles su dešrelėmis.
Gaminimo laikas
150 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
271 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
20 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (29 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Dešrelės orkaitėje Žingsnis 1
Paruoškite oparą. Pieną sumaišykite su 1 valgomuoju šaukštu cukraus, mielėmis ir 3 valgomaisiais šaukštais miltų. Palikite 15 minučių pastovėti.

Žingsnis 2

Dešrelės orkaitėje Žingsnis 2
Įmuškite kiaušinius. Kiaušinius gerai plakite mikseriu 2 minutes, suberkite likusį cukrų, plakite 1 minutę, suberkite druską ir plakite dar 1 minutę.

Žingsnis 3

Dešrelės orkaitėje Žingsnis 3
Paruoškite tešlą. Sumaišykite oparą, plaktus kiaušinius ir miltus, gerai išminkykite. Įdėkite sviestą ir minkykite dar 5 minutes. Leiskite tešlai pailsėti 1 valandą.

Žingsnis 4

Dešrelės orkaitėje Žingsnis 4
Paruoškite dešreles kepimui. Padalykite tešlą į 3 dalis. Kiekvieną gabalėlį iškočiokite į 5 mm storio kvadratą. Supjaustykite kvadratą 3-4 cm pločio juostelėmis. Kiekvieną dešrelę suvyniokite į tešlos juostelę ir sudėkite ant kepimo skardos, išklotos kepimo pergamentu. Palikite 10 minučių pailsėti.

Žingsnis 5

Dešrelės orkaitėje Žingsnis 5
Kepkite dešreles orkaitėje. Kiaušinio trynį sumaišykite su pienu ir teptuku aptepkite tešlą. Kepkite dešreles iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 25 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos