Publikavimo data: 2024-06-12
Dešrelės sluoksniuotos tešlos kepiniuose
Dešrelės iš sluoksniuotos tešlos - sotus, greitas ir skanus užkandis. Gardus įdaras ir traški tešla patiks kiekvienam. Klasikinės dešrelės tešloje niekuo nepabarstytos, tačiau prieš dedant skardą į orkaitę tešlą galima pabarstyti aguonomis, sezamo sėklomis ar bet kokiomis kitomis sėklomis. Tai gerai pažįstamam patiekalui suteiks originalią šventinę išvaizdą. Kad dar labiau nustebintumėte svečius, prieš kepdami supjaustykite dešrelę tešloje ir apvyniokite ją gėlės ar spiralės forma.
Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Tešlą iškočiokite 5 mm storio sluoksniu ir supjaustykite 2-3 cm storio juostelėmis.
Žingsnis 2
Paruoškite dešreles. Kiekvieną dešrelę suvyniokite į spiralės formos tešlos juostelę. Kepimo skardą ištepkite augaliniu aliejumi ir sudėkite ant jos dešreles.
Žingsnis 3
Kepkite dešreles sluoksniuotos tešlos lakštuose. Įmuškite šiek tiek kiaušinio ir patepkite juo tešlą. Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 25 minutes.
Kategorijos