Dešrelės sluoksniuotos tešlos kepiniuose pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-12

Dešrelės sluoksniuotos tešlos kepiniuose

Dešrelės iš sluoksniuotos tešlos - sotus, greitas ir skanus užkandis. Gardus įdaras ir traški tešla patiks kiekvienam. Klasikinės dešrelės tešloje niekuo nepabarstytos, tačiau prieš dedant skardą į orkaitę tešlą galima pabarstyti aguonomis, sezamo sėklomis ar bet kokiomis kitomis sėklomis. Tai gerai pažįstamam patiekalui suteiks originalią šventinę išvaizdą. Kad dar labiau nustebintumėte svečius, prieš kepdami supjaustykite dešrelę tešloje ir apvyniokite ją gėlės ar spiralės forma.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
241 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.38/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Dešrelės sluoksniuotos tešlos kepiniuose Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Tešlą iškočiokite 5 mm storio sluoksniu ir supjaustykite 2-3 cm storio juostelėmis.

Žingsnis 2

Dešrelės sluoksniuotos tešlos kepiniuose Žingsnis 2
Paruoškite dešreles. Kiekvieną dešrelę suvyniokite į spiralės formos tešlos juostelę. Kepimo skardą ištepkite augaliniu aliejumi ir sudėkite ant jos dešreles.

Žingsnis 3

Dešrelės sluoksniuotos tešlos kepiniuose Žingsnis 3
Kepkite dešreles sluoksniuotos tešlos lakštuose. Įmuškite šiek tiek kiaušinio ir patepkite juo tešlą. Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 25 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos